Carambol pe A2, la ieşirea către centura Capitalei: 17 autoturisme implicate, mai multe victimeUn accident în lanţ în care au fost implicate 17 autoturime a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei. Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti - Constanţa, la km 10 şi la km. 54. Astfel, sunt 10 maşini implicate pe sensul către Constanţa şi şapte pe sensul de intrare în Bucureşti.

Carambol Autostrada Soarelui
Carambol Autostrada Soarelui

"Este vorba de un accident pe ambele sensuri în zona Glina, 10 maşini pe sensul spre Constanţa, 7 pe sensul spre Bucureşti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmează să fie duse la spital sau sunt în curs să fie transportate la spitale. Din cele patru o singură persoană are factură la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice", a declarat, marţi dimineaţă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat.

Răniţii vor fi transportaţi la unităţile sanitare cele mai apropiate. Două persoane rănite în urma accidentelor în lanţ produse, marţi dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, în zona Glina, au fost transportate la Spitalul Pantelimon, iar alte două victime, la Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat la ieşirea de pe A2 Bucureşti – Constanţa către centura Capitalei.

Conform ISU, 22 de persoane sunt evaluate medical, trei urmând să fie transportate la spital. De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru descarcerare.

Pe A2 au avut loc trei accidente: unul la ieşirea spre centura Capitalei, unul la km 10 şi un altul la km 54 al autostrăzii.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei".

În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

Etichete: accident in lant, Autostrada Soarelui, carambol, carambol a2

0/2 COMENTARII
Cris
16 nov 09:04
+0
VOTURI
-0
Autostrada A2 nu numai ca e plina de gropi - datorita infractorilor care conduc aceasta tara - dar reprezinta un adevarat pericol pentru circulatie. Accidentele in lantz sunt tot mai frecvente, oamenii isi risca viata.
Cris
16 nov 08:22
+0
VOTURI
-0
E crima ce se petrece pe soselele de proasta calitate ale patriei. Din cauza escrocilor care conduc aceasta tara si a prostilor care locuiesc in ea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE