CARAMBOL pe A2. TRAFIC ÎNGREUNAT din cauza a trei accidente în care au fost implicate 21 de maşiniSe circulă îngreunat pe Autostrada Soarelui după ce, sâmbătă dimineaţa, au avut loc trei accidente în care au fost implicate în total 21 de maşini, o persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic.

Accident A2
Accident A2

Două autoturisme s-au ciocnit sâmbătă dimineaţa la ieşirea de pe A2, la intersecţia autostrăzii cu Şoseaua de Centură a Capitalei, o persoană fiind transportată la spital în stare gravă iar o alta suferind răni uşoare, anunţă Poliţia Rutieră.

Potrivit Centrului Infotrafic, este vorba despre un autoturism care a ieşit de pe Autostrada Soarelui pe Şoseaua de Centură a Capitalei fără a acorda prioritate, lovind astfel o maşină care circula regulamentar.

Din primele informaţii reiese că o persoană a fost rănită grav iar o alta a suferit răni uşoare, la faţa locului intervenind echipaje SMURD care au transportat victimele la spital.

Reprezentanţii Infotrafic anunţă că traficul rutier pe Autostrada Soarelui este îngreunat sâmbătă dimineaţa după ce au avut loc alte trei accidente în lanţ.

n jurul orei 6.30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenţă. În aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, însă în jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare în lanţ în care au fost implicate cinci autoturisme. Se circulă cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 şi de urgenţă. Banda a doua încă este încă închisă pentru măsurători", a declarat Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic.

În cazul celui de al treilea accident produs la kilometrul 106, este posibil ca o persoană să fie uşor şi urmează ca medicii să decidă dacă va fi sau nu transportată la spital, astfel că în zona respectivă poliţiştii efectuează măsurători în cazul în care acest accident va fi înregistrat cu victimă. În cazul celorlalte accidente nu au fost victime, precizează reprezentanţii Infotrafic.

Etichete: A2, accident A2, accidente auto, Autostrada Soarelui, carambol a2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h