Carambol pe Autostrada A2, coadă de 2 kilometri spre mare. Şapte maşini avariate, persoane rănitePe Autostrada Soarelului se circulă cu dificulatate. Două accidente au avut loc sâmbătă dimineaţă.

Carambol Autostrada Soarelui
Carambol Autostrada Soarelui

 

Traficul rutier a fost oprit pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 08.00, la kilometrul 71, din cauza unui carambol în care au fost implicate 5 maşini. Echipajele de prim-ajutor care au ajuns la faţa locului au stabilit că nicio persoană nu a fost rănită.

Conform Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Călăraşi, 14 persoane au fost implicate în coliziune. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului cercetează împrejurările în care s-a produs coliziunea.

De asemenea, un alt accident a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Autostrada Soarelui între două maşini. Nu au fost răniţi grav, dar în zonă s-a format coloană de maşini pentru că şoferii au oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Centrul Infotrafic a anunţat că pe A2 Bucureşti-Constanţa, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul de mers către litoral, în prezent cele mai ridicate fiind pe tronsonul kilometric 17-21.

Etichete: A2, autostrada a2, carambol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE