Caravana lui Moș Crăciun dă startul Sărbătorilor de Iarnă la Hard Rock CafeDe ani de zile, când spui Sărbători de Iarnă, îți vine în minte caravana de camioane roșii și luminate ale lui Moș Crăciun. Parcă niciun spot TV nu provoacă mai multă bucurie și nostagie ca reclamele Coca-Cola de Sărbători. Îți dorești parcă să fii din nou mic, să simți aceeași nerăbdare odată cu apropierea momentului magic, noaptea de Crăciun. E momentul din an când toată lumea cântă "Holidays are coming, holidays are coming!" Așa că, pentru toți iubitorii Crăciunului, acei entuziaști care numără zilele până la momentul magic, startul Sărbătorilor se dă mai repede.

Caravana lui Mos Craciun da startul Sarbatorilor de Iarna la Hard Rock Cafe
Caravana lui Moș Crăciun dă startul Sărbătorilor de Iarnă la Hard Rock Cafe

Anul acesta, caravana lui Moș Crăciun face prima oprire, pe 29 noiembrie, în parcarea Hard Rock Cafe, de la ora 18.00. Coca-Cola îi cheamă pe bucureșteni să descopere surprizele care marchează începutul unui anotimp magic.

Pagina de Facebook a evenimentului o găsiţi aici: https://www.facebook.com/events/312823255864788/ 

Colindătorii iernii vor deschide petrecerea cu cele mai frumoase jingle-uri, iar Lidia Buble și The Motans vor face o atmosferă de vis în așteptarea Moșului.

Și pentru că spiridușii din caravana lui Moș Crăciun iubesc la nebunie tehnologia, anul acesta surprizele se numesc VR, realitate augmentată, aplicații de Facebook sau photo corner.
Astfel că, vizitatorii vor putea vor putea urca în sania Moșului și, cu ajutorul ochelarilor VR, vor avea parte de o experiență de poveste. Apoi, prin intermediul unei aplicații de realitate augmentată își vor face fotografii pe care ulterior le vor putea posta pe Facebook. Și pentru că nu pot exista sărbători fără fapte bune, Coca-Cola, cu ajutorul participanților, le va aduce bucuria Crăciunului copiilor din centre de plasament.

O altă surpriză este photo corner-ul care le va permite vizitatorilor să își facă poze pe care să le printeze instant și să le ia acasă. Nu va lipsi nici pop-store-ul plin cu produse marca Coca-Cola.

După prima oprire de la București, caravana Coca-Cola își va continua drumul prin mai multe orașe ale țării pentru a aduce tuturor Sărbători de poveste. Holidays are coming!

Etichete: Caravana lui Moș Crăciun, Coca Cola, coca-cola, hard rock cafe, sarbatorile de iarna

0/3 COMENTARII
Igorrot
02 dec 13:13
+0
VOTURI
-0
Непогода глина на обуви
Если вы хотите чистоты в детский саду используйте мешки для мусора,
не дорогие надежные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 22:22
+0
VOTURI
-0
Дождь песок на обуви
Заходите в поликлинику одеваете бахилы и все чисто,
дешовые надежные бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
Eugen
25 nov 13:08
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE