Cardul de sănătate nu mai funcţionează de la 10.00. CNAS: Încercăm să repunem în funcţiune sistemulSistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil, de luni de la ora 10.00, din cauza unor probleme tehnice, a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). 

Card de sanatate
Card de sănătate

Începând cu ora 10.00, sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil din cauza unor probleme tehnice de comunicaţie între unele componente ale sistemului, a anunţat, luni, CNAS.

"Până la remedierea problemelor apărute, confirmarea semnării prin cardul de sănătate a serviciilor medicale/prescrierii reţetelor/eliberării medicamentelor vor putea fi efectuate în modul offline", precizează CNAS.

Serviciile operate în acest interval vor trebui încărcate în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) în maximum trei zile lucrătoare calculate de la ora zero a zilei următoare datei prestării serviciului, mai arată instituţia.

"Încercăm să repunem în funcţiune sistemul cât mai repede", a precizat purtătorul de cuvânt al CNAS, Augustus Costache, adăugând că deocamdată nu există o estimare a termenului în care vor fi rezolvate problemele tehnice.

Etichete: card de sănătate, card de sanatate blocat, CNAS

0/1 COMENTARII
zdup
11 oct 06:59
+0
VOTURI
-0
sabotaj ? atentat la siguranta publica, furt, samd .....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE