Carduri de un milion de euro la RATBautobuz-168
autobuz-168

RATB cumpără carduri de aproape un milion de euro. Mai exact regia de transport a încheiat un acord-cadru în valoare de 924.841 euro pentru furnizarea de carduri fără contact. În baza acestui acord vor fi achizţionate minim 1.084.000 bucati carduri şi maxim 1.971.000 bucati, se arată în documentaţia de atribuire din sistemul electronic de achiziţii publice.

Durata de utilizare a cardurilor reîncărcabile va fi de minim 100.000 de cicluri de scriere şi zece ani durata de retenţie a datelor. Pentru cardurile de unică folosinţă durata normală de utilizare va fi de minim doi ani.

Cardurile fără contact vor fi rezistente la temperaturi cuprinse între -25 grade celsius şi +50 grade. Produsele au o garanţie de 24 de luni.

De asemenea, RATB va cheltui aproximativ 100.000 de euro pentru echipamente informare vizuală şi auditivă a călătorilor în tramvai. Potrivit unui anunţ de participare, regia de transport intenţionează să încheie un acord-cadru pentru achiziţionarea a până la 15 seturi de astfel de echipamente.

Etichete: călători, carduri, promo, RATB

0/0 COMENTARII
sadam husein
03 iul 00:16
+0
VOTURI
-0

bai dokko dobi tocule sti ca bucurestiul este singurul oras din tara care nu are scaunele tapitate in autobuze tramvaie troleibuze pentru ca trebuie sa lplateasca pe berceanu de la pdl ul lu mata

to @S3my
02 iul 12:25
+0
VOTURI
-0

@S3my te sfatuiesc sa te duci mai aproape, in Germania si sa scrii frumos, ca de invective a satula lumea.

Dan
02 iul 11:04
+0
VOTURI
-0

@S3my

esti prea prost pentru lumea asta, pe bune acum...

S3my
02 iul 09:26
+0
VOTURI
-0

Dokko, chiar ca esti dobitoc, ia du-te in alte tari " din occident " ( iti dau exemplu clar: UK) si vezi ce parcuri auto au aia acolo, o sa te intorci in romania si-o sa spui ca e lux transportul in comun. Dar te inteleg, esti roman, comentezi aiurea fara sa ai habar.

Dokko
02 iul 08:42
+0
VOTURI
-0

Parca zilele trecute, rusinea aia de Oprescu, primar general al Bucurestiului cum ii place sa se simta, le transmitea calatorilor sa deschida geamurile daca le e cald, ca RATB nu are bani de investit in aer conditionat. Nemernicii sa modernizeze parcul de masini, nu sistemul de taxare, ca as-i imbogateasca pe securistii `piceputi` de la UTI. Oricum nu dau banii pe carduri decat dobitocii (ca mine), iar controlorii nu schiteaza nici macar un gest sa-i controleze pe intunecati si balabustele lor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE