Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, cofondatorul AppleCunoscut pentru stilul lui de viață modest dar și pentru rigurozitatea și perfecționismul de care dădea dovadă pe plan profesional, ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs de la Apple sunt simple, dar înduioșătoare. Steve Jobs a murit în anul 2011, fiind diagnosticat cu cancer pancreatic. 

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, cofondatorul Apple
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs, cofondatorul Apple

Am ajuns pe culmile succesului în lumea afacerilor. În ochii altora, viața mea este un simbol al succesului. Cu toate acestea, în afară de munca mea, nu prea am alte motive de bucurie. În final, averea este doar o "felie" de viață cu care sunt acomodat, obișnuit.

În această clipă, zăcând pe patul de spital, filmul vieții mele mi se perindă prin fața ochilor. Realizez că toată recunoașterea, laudele, bogăția de care m-am bucurat au pălit, au devenit fără de sens în fața apropiatei morți.

În întunericul camerei, mă uit la luminile verzi de la aparatele care mă țin în viață, aud sunetele mecanice sacadate făcute de ele și simt respirația Zeului Morții apropiindu-se.

Acum când am făcut bani cât pentru trei generații, ar trebui să ne concentrăm pe alte aspecte ale vieții care nu au legătură cu partea financiară. Trebuie să fie ceva mai important de atât!

Să fie relațiile... să fie arta, să fie un vis neîmplinit din tinerețe...

Fuga non-stop după bani transformă o persoană, cât de normală ar fi ea, într-o ciudățenie asemenea mie.

Citeşte continuarea pe unica.ro

Etichete: Apple, steve jobs, ultimele cuvinte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE