Care este starea de sănătate a actorului Sebastian Papaiani, după ce a suferit un accident vascularSebastian Papaiani, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit inconştient, în baie, de către soţia sa, în urmă cu o săptămână. Actorul a suferit un accident vascular. Acum, maestrul spune că se simte mult mai bine. 

Care este starea de sanatate a actorului Sebastian Papaianu, dupa ce a suferit un accident vascular (Foto antena3.ro)
Care este starea de sănătate a actorului Sebastian Papaianu, după ce a suferit un accident vascular (Foto antena3.ro)

"Va multumesc mult pentru gandurile bune si mesajele voastre de incurajare. Vreau sa va linistesc si sa va anunt ca ma simt bine si, datorita personalului medical de aici, de la Spitalul Universitar, as spune chiar in siguranta. Am avut luni seara un atac vascular, din fericire minor, iar in cateva zile sper sa ma recuperez si sa parasesc spitalul. Va doresc sanatate si, sa va inveselesc putin, va spun ca buletinul meu expira abia in 2041!", a scris Sebastian Papaiani. 

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat lunea trecută la spital, după ce a făcut un atac cerebral. Actorul Sebastian Papaiani a fost internat, la începutul săptămânii, la Spitalul Universitar de Urgență București, a confirmat joi pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al unității medicale, Leonard Grecescu.

Actorul, care anul acesta va împlini 80 de ani, este internat pe secția de neurologie.

Etichete: internare, Sebastian Papaiani, spital, stare de sănătate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE