Starea VICTIMELOR incendiului din hala de pe Şoseaua ŞtefăneştiŞase persoane au fost internate în urma incendiului de la hala de pe Şoseaua Ştefăneşti, din judeţul Ilfov, patru sunt la Spitalul Floreasca, dintre care una intubată din cauza arsurilor de căi respiratorii, iar celelalte două au fost duse la Spitalul "Sfântul Pantelimon", a declarat miercuri, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit medicului Bogdan Opriţa, trei dintre răniţi au fost aduşi cu ambulanţe SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar cel de-al patrulea s-a prezentat singur la unitatea sanitară. De asemenea, ceilalţi doi răniţi au fost duşi cu ambulanţe SMURD la Spitalul "Sfântul Pantelimon".

Dintre cei patru răniţi de la Spitalul Floreasca, unul are şi arsuri de căi respiratorii, precum şi la faţă şi în cavitatea bucală, acesta fiind intubat şi internat în Secţia de mari arşi. Ceilalţi trei au fost internaţi în Secţia de chirurgie plastică.

"Toţi pacienţii au arsuri la mâini şi la faţă, la cei de la Spitalul Sfântul Pantelimon fiind de gradele I şi II", a precizat Opriţa.

Incendiul izbucnit miercuri la hala de pe Şoseaua Ştefăneşti, din judeţul Ilfov, unde erau depozitate materiale plastice pentru reciclare, a fost stins de pompieri după aproximativ trei ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, declara, în timpul intervenţiei pompierilor, că trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au fost răniţi, aceştia având arsuri la faţă şi mâini. Daniel Vasile preciza că doi dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul "Sfântul Pantelimon" şi ceilalţi doi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

În incendiu au ars plastice colectate pentru reciclare şi material lemnos, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Etichete: incendiu, incendiu soseaua stefanesti, incendiu stefanesti, soseaua stefanesti, victime incendiu soseaua stefanesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE