Care este TERMENUL LIMITĂ pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiuPersoanele care deţin construcţii şi amenajări ce funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt obligate să obţină acest act până cel tarziu la 31 decembrie 2016, informează Biroul de presă al ISU Bucuresti.

Autorizatie de securitate la incendiu
Autorizaţie de securitate la incendiu

Obligațiile pentru obținerea autorizației revin beneficiarilor investiției sau persoanelor fizice/juridice care finanțează și realizează investiții noi sau intervenții la construcțiile existente.

Până la data obținerii autorizației de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcționarea construcțiilor și amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinței de securitate la incendiu revine exclusiv beneficiarilor investițiilor.

ISU București anunță că, din 1 ianuarie 2017, funcționarea construcțiilor și amenajărilor fără a se deține autorizația de incendiu se sancționează conform Legii 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările ulterioare.

Amenzile nu se vor aplica până la 31 decembrie 2016, dar din luna ianuarie a anului viitor sancțiunile vor fi cuprinse între 20.000 și 50.000 de lei.

Etichete: autorizaţie de securitate la incendiu, autorizatie securitate incendiu, incendiu, isu, securitate incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE