Care sunt alimentele pe care NU trebuie să le mănânci dimineațaFoarte mulți nutriționiști consideră micul dejun ca fiind cea mai importantă masă a zilei. Tocmai din acest motiv, trebuie să alegem cu mare atenție alimentele pe care le consumăm.

Ce sa nu mananci dimineata
Ce să nu mănânci dimineața
Foto: stirileprotv.ro

Iată care sunt cele mai proaste alegeri pe care le-ai putea face în legătură cu micul dejun:

Micul dejun bazat pe cereale procesate

Pare un lucru de la sine înţeles să nu alegi cerealele procesate şi cu adaos de zahăr, însă foarte mulţi oameni exact pe acestea le consumă la micul dejun. Sunt uşor de preparat, iar dacă nu sunt învelite în zahăr oamenii cred că sunt alegerea potrivită pentru ei. Ei bine, alegerea acestor alimente pentru micul dejun este una cel puţin neinspirată.

Zahărul nu doar că va îngreuna piederea în greutate, însă va avea ca efect şi o scădere a nivelului energetic. Tocmai de aceea în momentul în care ai ajuns la biroul simţi nevoia pentru o gustărică, întrucât te simţi stors de energie. În cazul în care optezi pentru cereale la micul dejun citeşte lista cu ingrediente. De cele mai multe ori vei descoperi zahărul printre ele, chiar pe locul secund. Alege cerealele bogate în fibre şi cu un conţinut sărac în zahăr.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Etichete: alimente, micul dejun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h