Care sunt avantajele României la 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare la UEPremierul Victor Ponta a declarat că Uniunea Europeana este deja o parte integrata a vieții noastre și că acest statut oferă României numeroase avantaje de ordin economic si social, precum si beneficii de securitate sau diplomatice.

Care sunt avantajele Romaniei la 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare la UE
Care sunt avantajele României la 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare la UE
Foto: arq.ro

Victor Ponta a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cu prilejul a 10 ani de la semnarea Tratatului de Aderare la UE.

"În urmă cu exact 10 ani, Guvernul Tăriceanu semna Tratatul de Aderare a României la Uniunea Europeană, după ce Guvernul Năstase finalizase procesul extrem de important al negocierilor. Astăzi, Uniunea Europeană este deja o parte integrată a vieții noastre, iar acest statut ne oferă numeroase avantaje de ordin economic și social, precum și beneficii de securitate sau diplomatice", a subliniat premierul în mesaj, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Ponta a reafirmat, la 10 ani de la acel moment istoric, angajamentul puternic al Guvernului României pentru proiectul european și pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor pe care le presupune apartenența noastră la această mare familie.

Etichete: 10 ani, 2005, Călin Popescu Tăriceanu, Tratat de Aderare, UE, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE