Care sunt cele mai profitabile restaurante din Centrul VechiZiarul Financiar publică o estimare referitoare la restaurantele care au cele mai mari încasări din cea mai fierbinte zonă de petrecere a timpului liber din Capitală.

Centrul vechi al Capitalei
Centrul vechi al Capitalei

Conform ziariștilor de la Ziarul Financiar, cel mai profitabil restaurant este și cel mai bine cotat pe site-urile de turism: Caru cu bere.

Urmează restaurantul-berărie Curtea Berarilor, localul cu specific turcesc Divan, Lacrimi şi Sfinţi şi City Grill, pe lista restaurantelor cu cele mai mari încasări din Centrul Vechi al Capitalei, potrivit estimărilor jucătorilor din domeniu. Astfel, cele cinci localuri au afaceri anuale cumulate de 10-12 milioane de euro, respectiv 5-7% din totalul businessului estimat pe care îl reprezintă Centrul Istoric.Restaurantul Caru' cu Bere, unul dintre cele mai cunoscute din România, care are în spate o istorie de peste un secol, conduce topul cu încasări de 5-6 milioane de euro pe an. Localul este operat de compania Trotter Prim, operată de antreprenorul Dragoş Petrescu care mai deţine un restaurant în top cinci, respectiv City Grill.

Toate localurile care ocupă o poziţie în top cinci după cifra de afaceri sunt controlate de antreprenori români.

Despre localul Lacrimi și sfinți, al poetului Mircea Dinescu, puteți citi aici.

Etichete: Bucureşti, caru' cu bere, Centrul vechi, city grill, încasări, lacrimi şi sfinţi, restaurante

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE