Care sunt motivele pentru care playeri din intreaga lume sunt atrasi de Call of Duty Warzone

05 oct. 2020
2 Afișari
Care sunt motivele pentru care playeri din intreaga lume sunt atrasi de Call of Duty Warzone

Warzone este unul dintre cele mai noi jocuri de la Activision, din franciza Call of Duty si a atras inca de la lansare un numar urias de jucatori.

Toti acesti jucatori au motive intemeiate pentru a alege acest shooter in locul tuturor celor aparute aproape in acelasi timp cu Warzone, iar RivalCheats le prezinta pe cele mai importante dintre ele.

Ce consecinte sunt atrase prin faptul ca shooterul Call of Duty Warzone este o combinatie intre traditional si clasic?

Combinatia intre aspectele traditionale si cele clasice a determinat ca jocul Call of Duty Warzone sa fie unul dintre cele mai apreciate. Jucatorii primesc toate elementele traditionale specifice unei lupte royale alaturi de noi dinamici revolutionare care ajuta cu mult experienta generala.

Prin urmare, in joc sunt incorporate unele dintre cele mai bune elemente estetice si de calitate a jocului, intalnite in cele mai mari titluri Battle Royale, inclusiv ridicarea rapida si usoara din Fortnite, gestionarea armelor si munitiei Apex Legends si estetica reala a PUBG. In mod esential, totul este imbunatatit prin introducerea unor caracteristici originale cum ar fi dinamica si posibilitatea de a primi a doua sansa, care stimuleaza adrenalina, o harta expansiva si variata, dar si capacitatea de a gazdui 150 de playeri simultan.

Warzone Cheats este un alt motiv pentru care jucatorii aleg sa ramana in Warzone

Chiar daca Activision lupta din rasputeri contra tentativelor de fraudare si contra cheaturilor, in realitate, jucatorii pot cumpara inca cele mai bune Warzone Cheats de aici: https://rivalcheats.com/cod-warzone-cheats/, care vor ramane mereu nedetectate pentru ca exista o echipa intreaga in spatele lor, care le adapteaza si le modifica ori de cate ori este necesar.

Noile elemente introduse in scena Battle Royale au atras cu siguranta atentia jucatorilor

Pentru cei mai multi jucatori care mor in joc, Warzone garanteaza a doua sansa si uneori chiar si posibilitatea de a obtine a treia sau a patra sansa. Aceasta inseamna ca jucatorii obtin mai mult timp de joaca si mai putin timp de asteptare. Jucatorii pot primi a doua sansa prin castigarea unui runde 1v1 Gunfight, cel mai bun mod introdus de Modern Warfare din 2019, sau poate chiar mai bun.

Astfel, jucatorul nu mai depind exclusiv de meritele colegilor de echipa pentru a ajunge la un far de respawn asa cum se intampla in Fortnite si in Apex Legends pentru ca acum jucatorul poate sa se readuca singur la viata, batand un alt jucator care a murit in joc, in timp ce altii urmaresc lupta de sus si arunca cu pietre in cei doi jucatori care se lupta. In cazul in care jucatorul nu reuseste sa castige, echipa sa poate sa plateasca reintoarcerea in cazul in care are suficienti bani pentru a face asta.

Toate aceste elemente noi si interesante au schimbat cu mult experienta in jocurile de tip Battle Royale si reprezinta motive solide pentru care playerii aleg Warzone.

Cookies