Care sunt prioritățile din noul mandat al primarului Mutu și cum se va dezvolta Sectorul 6ALEGERI LOCALE 2020. Sunt și am fost toată viața un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concret, am propus în permanență proiecte realizabile și am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut șansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6, a declarat edilul Sectorului 6 care a prezentat detalii concrete privind prioritățile investiționale ale noului mandat, precum și modalitatea în care se va dezvolta Sectorul 6 în perioada următoare. 

Care sunt prioritatile din noul mandat al primarului Mutu si cum se va dezvolta Sectorul 6
Care sunt prioritățile din noul mandat al primarului Mutu și cum se va dezvolta Sectorul 6

ALEGERI LOCALE 2020. „Paulo Coelho spunea că "Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta". Astfel, mi-am dorit, și în mare parte am realizat ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administrații, iar cetățenii să fie mândri de sectorul lor.

Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori și ambiții politice, dincolo de opinii sau divergențe, un primar este și va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacității, priceperii și implicării sale.

Și, ca să vă prezint concret, susținem proiectele de infrastructură mare, realizate de Primăria Capitalei, prin elaborarea, la nivelul primăriei de sector, a documentațiilor tehnice și a cadrului urbanistic de dezvoltare, pentru:

1. Finalizarea proiectului Penetrației Splai – Ciurel – A1, care va prelua traficul tranzițional, pentru cei care vin din zonele limitrofe ale Bucureștiului, către zonele comerciale și de birouri din Nordul și Centrul Capitalei.

2. Supralărgirea Prelungirii Ghencea, la care se lucrează deja și care preia traficul tranzițional din zona Domnești către zonele centrale din Capitală.

Soluția sensurilor unice pe străzile interioare din cartiere reprezintă un model de fluidizare a traficului în marile orașe europene și este deja aplicat cu succes și în sectorul nostru.

Prin implementarea acestui proiect reușim, totodată, eliberarea trotuarelor și crearea de locuri de parcare suplimentare, contractabile, paralele cu axul drumului.

Am finalizat procedurile pentru construirea de parcaje subterane, terane, supraterane și parcări inteligente. Astăzi, putem afirma că avem front de lucru pentru construirea de locuri de parcare într-un ritm susținut.

Voi continua să construiesc zeci de mii de locuri de parcare, în perioada următoare, astfel încât confortul familiilor din Sectorul 6 să crească în mod constant.

ALEGERI LOCALE 2020. Fluidizăm traficul din Sectorul 6 prin:

 Construirea a șase pasarele pietonale peste Bulevardul Iuliu Maniu, pentru siguranța pietonilor și pentru optimizarea sistemului de semaforizare inteligentă. Acestea se vor amenaja în punctele cu trafic intens, respectiv la intersecțiile cu: Vasile Milea, Virtuții, Veteranilor, Gorjului, Apusului și Valea Cascadelor;

 Înființarea unei legături de interconectare a bulevardelor: Prelungirea Ghencea, Bulevardul Timișoara și Strada Valea Cascadelor;

 Extinderea proiectelor de tip Park&Ride, începute în acest mandat, cu noi parcări:

 În zona de acces dinspre Domnești, la capătul liniei metroului ușor de suprafață,

 La intrarea dinspre autostrada A1, având posibilități multiple de accesare a mijloacelor de transport public: metrou, autobuz, troleibuz;

 Penetrația Bulevardul Timișoara – Centura Capitalei, un mare proiect de descongestionarea traficului de tranzit dinspre zonele limitrofe;

 Relocarea în afara sectorului a Vămii București – Ilfov, care blochează cu zeci de tiruri Bulevardul Timișoara.

ALEGERI LOCALE 2020. După cum vedeți, lucrurile se mișcă în direcția bună. Ele nu se vor opri aici. Voi continua să fac lucruri bune pentru Sectorul 6, voi continua proiectele începute, voi asculta în continuare vocea oamenilor și vom demara proiecte noi.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcția bună în care ne îndreptăm și, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute”, a exemplificat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

Mutu: „Voi continua să muncesc, până la reabilitarea tuturor blocurilor din sectorul nostru”

ALEGERI LOCALE 2020. Acesta a precizat că reabilitarea termică a blocurilor va continua și în perioada următoare, anual urmând să fie anvelopate mii de apartamente, astfel încât costurile de întreținere pentru fiecare familie să fie cât mai reduse. 

„Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori și ambiții politice, dincolo de opinii sau divergențe, un primar este și va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacității, priceperii și implicării sale.

Și, ca să vă prezint concret, una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat Sectorul 6, până în vara anului 2016, a fost absența unei viziuni coerente pentru reabilitarea termică a blocurilor.

Mi-am asumat această mare provocare încă de la începutul mandatului și, alături de echipa mea, am demarat cel mai amplu proiect de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din România.

Voi continua să reabilitez zeci de mii de apartamente anual, astfel încât costurile de întreținere pentru fiecare familie să fie cât mai reduse.

Și voi continua să muncesc, până la reabilitarea tuturor blocurilor din sectorul nostru, înscrise în acest program european.

Un bloc reabilitat înseamnă mai mult decât izolare termică, înseamnă un spațiu modern și confortabil.

ALEGERI LOCALE 2020. Mi-am propus ca transformarea mediului de locuit să fie una integrată și să sporim confortul oamenilor. Principiul de la care am plecat cu acest proiect este că atât în apartament, cât și în jurul blocului, trebuie să te simți acasă.

În acest sens, am amenajat grădinile blocurilor, aleile, trotuarele, parcările și spațiile de recreere din jurul acestora.
Voi continua modernizarea tuturor grădinilor de bloc, transformându-le astfel în oaze de verdeață și voi extinde modernizarea iluminatului public și arhitectural pentru toate spațiile publice aflate în administrarea Primăriei Sectorului 6.

După cum vedeți, lucrurile se mișcă în direcția bună. Ele nu se vor opri aici. Voi continua să fac lucruri bune pentru Sectorul 6, voi continua proiectele începute, voi asculta în continuare vocea oamenilor și vom demara proiecte noi.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcția bună în care ne îndreptăm și, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute”, a declarat edilul Mutu. 

Etichete: dezvoltare sectorul 6, Gabriel Mutu, infrastructură, prioritati mandat mutu, proiecte investitii, reabilitare termică, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Maximus
25 sep 16:29
+0
VOTURI
-0
Asta ce este, publicitate electorala?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE