Care sunt priorităţile din proiectul de BUGET al Bucureştiului pe 2017Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a declarat, marţi, că proiectul de buget al Bucureştilor pentru anul viitor include construirea a patru cămine de bătrâni şi a zece spălătorii sociale, fiind discutată cu primarii de sector şi posibilitatea construirii a noi cantine sociale.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a spus că infrastructura serviciilor sociale din Bucureşti este încă deficitară.

"În Capitală, din nefericire, sunt doar patru cămine de persoane în vârstă, există o cerere foarte mare, există liste de aşteptare. În proiectul de anul viitor am propus înfiinţarea a încă patru centre pentru seniori. De asemenea, la nivelul Capitalei există doar două spălătorii sociale. Este foarte puţin (...) În bugetul de anul viitor am cuprins mult mai multe, este nevoie de minim încă 10. În ceea ce priveşte cantinele sociale, există şase în acest moment. Sunt foarte aglomerate şi, din discuţiile purtate săptămânal cu primarii de sectoare, acest număr trebuie să fie crescut", a declarat Firea în cadrul evenimentului "Serviciile sociale, obiectiv comun al administraţiei publice bucureştene şi al Programului de guvernare al PSD", conform news.ro.

Firea a menţionat că a fost crescută alocaţia pentru cantinele sociale şi creşe cu 30% şi intenţionează să construiască, în colaborare cu primăriile de sector, locuinţe sociale pentru tineri. În plus, municipalitatea va institui o bursă de 500 de lei pentru studenţii care locuiesc la un senior şi ajută acea persoană sau un student care ajută o familie care are nevoie de meditaţii şi care nu-şi permite plata acestora. 

Etichete: Bucureşti, buget 2017 bucuresti, firea, Gabriela Firea

0/3 COMENTARII
robert
23 Nov 16:08
+0
VOTURI
-0
Adica le dam tot celor care nu produc nimic (nu vb de batrani..). pentru noi aia care producem si le platim salariile celor din primarii ceva ? Mai multa munca sa producem mai mult ca deh au salarii mici cei din primarii !
Idioata asta nu se uita in cel hal arata orasul asta ? O mare parcare plina de noroi. Cam asta este marea capitala europeana a tarii noastre!
Cris
22 Nov 21:21
+0
VOTURI
-0
Stie cineva ce cauta tzoapa asta la Primaria Capitalei?
tovarasa
22 Nov 17:34
+0
VOTURI
-0
tovarasa primarita devine mai tare decat vanghelie

servicii sociale nu alte prostii!


traficul a fost rezolvat asa a anuntat la tv tovarasa,pasaj sudului in 2018 mai bine mai tarziu decat niciodata! 500 de autobuze deja s-au luat,ce ne mai trebuie...pensii marite si sa mergem la vot sa votam Partidul! [aplauze]

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE