Care sunt prioritățile Guvernului în 2016: Vrem să lăsăm în urmă "ceva vizibil schimbat în bine"Prioritățile Guvernului Cioloș sunt reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei.

Care sunt prioritatile Guvernului in 2016: Vrem sa lasam in urma "ceva vizibil schimbat in bine"
Care sunt prioritățile Guvernului în 2016: Vrem să lăsăm în urmă "ceva vizibil schimbat în bine"
Foto: realitatea.net

Șeful Executivului a menționat, vineri, într-o postare pe Facebook, prioritățile Guvernului în 2016, arătând că intenționează să lase în urmă "ceva vizibil schimbat în bine", informează agerpres.ro.

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea, tratate cu prioritate", a arătat Cioloș.

Potrivit acestuia, "succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice.'' ''Dar depind și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil, în societatea noastră", a adăugat el.

El a precizat că timpul pentru ceea ce și-a propus Guvernul să realizeze este scurt. ''De aceea, începând de ieri (n.r. joi), merg la ministere pentru a discuta și demara punerea în practică a acestor schimbări'', a mai spus șeful Guvernului.

Etichete: dacian ciolos, Guvern

0/3 COMENTARII
Cris
16 Jan 08:43
+0
VOTURI
-0
"succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice.''

Bravo, mah Ciolos! Noi credeam ca depind de nivelul apei din Dunare.

Continua tot asa, cu o aglomeratie de clisee si vorbe goale si o sa ajungi departe.
SIBNET
16 Jan 08:07
+0
VOTURI
-0
In alta ordine de idei, daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: sibnet@usa.com
Luaţi-i în seamă pe cei ce muncesc
16 Jan 07:13
+0
VOTURI
-0
Pentru evaluarea angajaţilor ar trebui o comisie să decidă notele acestora. Dacă şeful direct are ceva personal cu angajatul, ar putea ca acesta să fie neîndreptăţit, nu?
De ce nu de anul acesta să se ţină cont de performanţe? De ce să se tot amâne?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE