Care sunt propunerile primarului Mutu pentru Consiliul Local Sector 6. LISTA consilierilor localiALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD), și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali cu care va lucra în mandatul 2020-2024. 26 de persoane se află pe lista de propuneri ale edilului Sectorului 6, de diferite profesii: econimiști, juriști, ingineri și jurnaliști, aceștia având vârste de la 27 la 71 de ani, fiecare cu experiența personală în spate. „Este echipa pe care o susțin, echipa de care avem nevoie. Cei care urmăriți activitatea administrației locale deja sunteți familiarizați cu numele lor”, a specificat edilul în cadrul intervenției la „Ora primarului” de luni, 21 septembrie 2020, cu doar câteva zile înainte de scrutinul electoral pentru desemnarea primarilor. 

Care sunt propunerile primarului Mutu pentru Consiliul Local Sector 6. LISTA consilierilor locali
Care sunt propunerile primarului Mutu pentru Consiliul Local Sector 6. LISTA consilierilor locali

ALEGERI LOCALE 2020. „Astăzi, doresc să vă prezint echipa pe care o susțin, echipa alături de care vreau să merg în următorul mandat. O bună parte dintre aceștia au lucrat cu mine în cei patru ani de mandat. Ei sunt oamenii cu care doresc să duc mai departe proiectele inițiate”, a declarat primarul Gabriel Mutu, în debutul prezentării echipei de viitori consilieri locali.  

1. Tomescu Constantin, 43 ani – Economist, actual viceprimar: „Colegul și prietenul meu, un tânăr economist care și-a dedicat acești patru ani reconstrucției Sectorului 6, alături de care am reușit să obținem rezultate extrem de bune pe ceea ce înseamnă administrație locală performantă”, l-a descris Mutu. 

ALEGERI LOCALE 2020. 

2. Tănăsuică Ion, 65 ani – Economist: „Un om care s-a implicat extrem de mult în această perioadă, un om care a găsit echilibrul între nevoia comunității și momentul de a aduce o liniaritate a investițiilor din sector și omul care a fost alături de mine încă din prima zi de  mandat și lângă care vreau să fiu în continuare pentru ca lucrurile din Sectorul 6 să meargă în direcția bună”

ALEGERI LOCALE 2020. 
3. Surulescu Aurelia, 62 ani – Jurist: „O persoană la fel de activă care, de foarte multe ori în Consiliul Local ne-a ajutat, a corectat acele proiecte de hotărâri care aveau nevoie de un jurist, ne-a arătat că indiferent de culoarea politică, dacă se vrea lucrurile pot merge în direcția bună”

ALEGERI LOCALE 2020. 
4. Simion Paul Eduard, 34 ani – Economist: „Un tânăr extrem de implicat care, cu siguranță, vă este foarte cunoscut: Eduțu cum îi spun eu și care 24/24, în ultimii patru ani, a fost alături de nevoile oamenilor de acest sector, indiferent de oră, de zi sau de anotimp, și prin Administrația Domeniului Public a ajutat comunitatea acestui sector și a intervenit când a fost nevoie. Să știți că Eduțu, așa cum îl alint eu, este un om extrem de muncitor care și-ar da și sufletul pentru tot ce însemană munca în interesul locuitorilor Sectorului 6”

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. CINE sunt cei 16 candidați la fotoliul de primar al Sectorului 6

ALEGERI LOCALE 2020. Şaisprezece candidaţi s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar în Sectorul 6 și vor încerca să convingă alegătorii că merită să le acorde votul la alegerile locale organizate în data de 27 septembrie 2020. Detalii, aici. 

ALEGERI LOCALE 2020. 
5. Bordei Nicolae, 69 ani - Tehnician Led și Mobilă: „Un om implicat în tot ceea ce însemană dezvoltarea Sectorului 6, un om extrem de implicat în comunitatea de seniori a Sectorului 6 și, vă mărturisesc că, atunci când am discutat această listă am avut în vedere să atingem toate zonele sociale, să reprezentăm corect pe toți din acest sector pentru că, indiferent de unde vine mesajul, el să fie auzit și să fie implementat corect în Consiliul Local”

ALEGERI LOCALE 2020. 
6. Butacu Simona Valentina, 39 ani – Jurnalist: „O altă colegă extrem de implicată, care a activat mult în zona proiectelor care țin de infrastructura școlară și tot ceea ce înseamnă social la nivelul Sectorului 6”

ALEGERI LOCALE 2020. 
7. Iacob Emanuel, 40 ani – Istoric: „Un tânăr care este extrem de bine pregătit, cunoscut în zona în care locuiește - cartierul Militari, un om care în acești 4 ani a susținut toate proiectele importante ale Sectorului 6 și care de fiecare dată a arătat că știe să îmbine utilul cu plăcutul, politicul cu socialul sau cu nevoia administrativă”

Vezi aici ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 6 VIDEO

ALEGERI LOCALE 2020. Edilul în funcție al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a depus duminică listele cu semnături aferente unei noi candidaturi pentru mandatul de primar, alături de echipa sa de consilieri locali. Mutu a precizat că a strâns aproximativ 14.000 de semnături de la susținători ai Partidului Social Democrat (PSD) în vederea depunerii candidaturii sale și a echipei de aleși locali. În cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 au mai intrat Ciprian Ciucu (PNL) și Ștefan Florescu (PMP), candidații USR-PLUS retrăgându-se din competiție.

ALEGERI LOCALE 2020. 
8. Pană Traian, 44 ani – Inginer: „Un coleg care vine din zona Giulești, care în ultimii 4 ani, a știut să mențină echilibrul în calitate de președinte de ședință de Consiliu Local și, de fiecare dată, când s-a pus problema să vină să preia această responsabilitate, toți colegii i-au dat votul de încredere pentru un nou mandat și cred că a reușit să performeze să înțeleagă cum funcționează administrația locală și pot să vă spun, cu mâna pe inimă, că a avut extrem de multe proiecte pe care le-a susținut în Consiliul Local, foarte multe pe zona sde social”

ALEGERI LOCALE 2020. 
9. Petcu Sorin, 43 ani – Economist: „Provine din mediul de afaceri, zona de business a Sectorului 6, care întotdeauna a susținut și a adus acele elemente de care noi avem nevoie din zona economică pentru ca măsurile economice să fie implementate corect, să nu existe discrepanțe majore față de ceea ce însemană legislația națională”

ALEGERI LOCALE 2020. 
10. Coșcodaru Iulian, 30 ani – Economist: „Un tânăr care vine cu dorința extrem de puternică de a duce mai departe proiectele începute. Întotdeauna a fost aproape de nevoile tinerilor din Sectorul 6 și mare parte din proiectele care au legătură cu tinerii, iar proiectele pe care el le susține sunt exact așa cum avem nevoie pentru a avea o comunitate sănătoasă”

ALEGERI LOCALE 2020. 
11. Ciontu Gheorghe, 66 ani – Inginer: „Un coleg din zona de seniori a Sectorului 6, implicat în zona de business economic care în aceștoi 4 ani a reușit să susțină proiecte extrem de importante pentru comunitatea noastră”

ALEGERI LOCALE 2020. 
12. Stanciu Tiberiu, 29 ani – Kinetoterapeut: „Tânăr din zona Crângași care și-a manifestat dorința de a fi alături în echipa de consilieri locali. Nu a mai fost consilier local, a dorit să urce la acest nivel de implicare și avem nevoie ca toate domeniile să fie reprezentate la nivelul Consiliului Local”

ALEGERI LOCALE 2020. 
13. Ștefan Alexandru Vasile, 27 ani – Proiectant: „Tânăr care, din discuțiile avute, are o viziune corectă vizavi de ceea ce înseamnă dezvoltarea unitară a sectorului nostru, astfel încât să nu mai avem situații deranjante când se construiește o casă vizavi de un bloc”

ALEGERI LOCALE 2020. 
14. Iosip Gemma Luminița, 47 ani – Economist: „De foarte multe ori, când am avut nevoie de sprijin tehnic pentru proiectele din Sectorul 6, ne-am consultat. Lucrează într-o instituție publică, nu a mai fost consilier local și mă bucur că a acceptat să fie prezentă în această viitoare formulă pentru că avem nevoie de oamnei foarte bine pregătiți”

ALEGERI LOCALE 2020. 
15. Gheorghiu Eduard Laurențiu, 52 ani – Jurist: „Un om care cunoaște foarte bine S6, este prima oară prezent pe listă. A acceptat această provocare, am avut o discuție aplicată pe tot ce înseamnă probleme în sector, este extrem de bine ancorat în zona privată, a micilor întreprinzători, iar expertiza pe care o are ne va fi extrem de folositoare în perioada următoare”

ALEGERI LOCALE 2020. 
16. Stan Gabriela, 49 ani – Economist: „Colegă prezentă deja în Consiliul Local, vrea să meargă mai departe alături de echipa mea și sunt convins că va susține în continuare proiectele benefice Sectorului 6 și, așa cum a avut inițiative bune în trecut va avea și de acum încolo. Vă mărturisec că, nu de puține ori, am fost plăcut surprins să văd că există oamnei care susțin proiecte chiar și la nivel de cartier, de microzone ale Sectorului 6, iar această abordare vine să completeze logica pe care vrem să o dezvoltăm în continuare”

ALEGERI LOCALE 2020. 
17. Alexandrescu Florin Cristian, 27 ani – Jurist: „Un tânăr extrem de implicat în ceea ce înseamnă viața socială din Sectorul 6. Am avut nenumărate discuții cu el pe ceea ce este dezvoltarea corectă a sectorului, chiar și pe zona de spații verzi și infrastructură rutieră și mă bucur că a acceptat să fie prezent alături de noi în viitoarea formulă”

ALEGERI LOCALE 2020. 
18. Manea Marius Alexandru, 35 ani – Economist: „Tânăr ce face parte dintr-o echipă care a răspuns prezent când am avut nevoie de voluntariat la nivelul Sectorului 6 și mă bucur că a acceptat această provocare de a intra în administrația locală la nivelul cel mai înalt și, sper din tot sufletul, să fie la fel de activ ca și până acum”

ALEGERI LOCALE 2020. 
19. Neagu Corneliu, 61 ani – Inginer: „Un om la fel de implicat în zona mediului de afaceri, a micilor întreprinzători. Mă bucur că a acceptat să fie alături de noi, mai ales că avem nevoie de expertiză pentru proiectele pe care le vom implementa”

ALEGERI LOCALE 2020. 
20. Dănănae Gabriela, 35 ani – Sociolog: „O tânără care cu siguranță că ne va da sfaturile necesare pentru ca proiectele pe care le vom implementa să fie în concordanță cu nevoia comunității”

ALEGERI LOCALE 2020. 
21. Popescu Marcel, 45 ani – Licențiat în Educație Fizică și Sport: „Vine din cartierul Drumul Taberei, extrem de implicat pe tot ce înseamnă proiecte sportive la nivelul Sectorului 6”

ALEGERI LOCALE 2020. 
22. Lupașcu Marin, 71 ani – Pensionar: „Economist de profesie, extrem de implicat în comunitatea de seniori a Sectorului 6 care va avea un cuvânt greu de spus în proiectele viitoare”

ALEGERI LOCALE 2020. 
23. Vasilescu Ion Ovidiu, 31 ani - Inginer Chimist

ALEGERI LOCALE 2020. 
24. Bivol Daniel, 42 ani – Economist

ALEGERI LOCALE 2020. 
25. Iovițoiu Mihail Ciprian, 41 ani – Economist

ALEGERI LOCALE 2020. 
26. Vasile Gheorghiță, 35 ani - Licențiat în Administrație Publică.

LISTA COMPLETĂ a tuturor candidaților la Consiliul Local Sector 6 poate fi consultată aici. 

Etichete: Consiliul Local Sector 6, echipa consiliu local, Gabriel Mutu, lista consilieri locali PSD, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE