Carmen Negoiţă: "Fraţii Negoiţă au adus galeria echipei Dinamo la protest"Carmen Negoiţă, fosta soţie a patronului FC Dinamo Bucureşti, Ionut Negoiţă, a scris pe contul sau de Facebook ca "Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!".

Carmen Negoita
Carmen Negoiţă

"Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"

Later edit. Textul are ghilimelele respective pentru ca este preluat. Nu este teoria mea, ci doar o asociere intre lucrurile vazute de mine si multe surse din social media, radio si stiri", precizează pe Facebook fosta soţie a patronului de la clubul de fotbal Dinamo.

CITEŞTE ŞI Jandarmeria solicită înregistrări cu cei care au fost violenţi la protestul de miercuri noapte

Etichete: carmen negoita, protest Bucuresti, robert negoita, violente protest bucureşti

0/2 COMENTARII
Lupsa
03 Feb 19:14
+0
VOTURI
-0
Oferta noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:onlineproiect86@gmail.com
Slick
03 Feb 11:30
+0
VOTURI
-0
Asta e mult mai proasta decat taranul ei de fost sot! Cativa cretini care arunca cu pietre nu inseamna galeria echipei Dinamo. Dar ea daca are creierul cat aluna ce naiba sa-i ceri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE