Carrefour a majorat salariile angajaţilor din magazineRetailerul francez Carrefour a majorat, începând cu 1 februarie, salariile a 95% dintre angajaţii de bază care lucrează în magazine. Creşterea medie este cuprinsă între 16% și 21 %.

 

Carrefour
Carrefour

Angajaţii din magazinele Carrefour, adică în jur de 95% din numărul total de salariaţi ai companiei, beneficiază începând din luna februarie de o majorare salarială cuprinsă între 16 şi 21%, urmare a strategie de dezvoltare a companiei.

Pe lângă salariu, aceştia mai primesc lunar tichete de masă în valoare brută de aproximativ 197 lei, acordate din prima zi de muncă, asigurare de sănătate, primă de vacanță, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sărbătorile de Paști, Crăciun sau pentru alte evenimente speciale, ajutoare financiare și zile de concediu suplimentare pentru evenimente deosebite din viețile angajaților.

Potrivit unor surse neoficiale, salariile unui lucrător comercial se ridicau, înainte de majorare, la aproximativ 1.000 de lei net (fără bonurile de masă şi alte avantaje financiare). Creşterile anunţate ar putea aduce în plus în buzunarele angajaţilor între 160 şi 210 lei.

Citeşte continuarea pe ECONOMICA.NET 

Etichete: Carrefour, SALARII CARREFOUR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE