Carrefour angajează 350 de persoane în București. Cum poți să participi la INTERVIULantul de retail Carrefour a scos la concurs 350 de posturi pentru un nou hipermarket pe care il deschide in Bucuresti, potrivit site-ului companiei.

Reducerea TVA la alimente a dus la cresterea vanzarilor la Carrefour
Reducerea TVA la alimente a dus la creşterea vânzărilor la Carrefour
Foto: realitatea.net

Cele 350 de persoane pe care le cauta Carrefour vor fi angajate Mega Mall, noul centru comercial care urmeaza sa se deschida in Bucuresti, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, pe locul fostei Electroaparataj.

Lantul francez de retail vrea sa angajeze casieri, lucratori comerciali, brutari, patiseri, cofetari, macelari, operatori vanzari produse proaspete, operatori supraveghere video, operatori receptie marfa sau lucratori deco.

Cei interesati pentru obtinerea unui job isi pot trimite CV-urile la www.carrefour.ro/cariere si pot obtine detalii suplimentare la numarul de telefon 0800.0800.04, gratuit in retelele Telekom, Orange si Vodafone.

Programarea telefonica pentru interviu este obligatorie. Interviurile de angajare se vor desfasura in zilele de 21, 22, 23 si 24 ianuarie, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr.2, intrarea E. 

Sursa: incont.ro

Etichete: angajări, angajări Bucureşti, Carrefour, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h