Carrefour face angajări pentru hipermarketul din mall-ul Park LakeCarrefour caută 280 de oameni care să lucreze în hipermarketul din centrul comercial Park Lake din București, care va fi deschis în toamnă, potrivit unui anunț al companiei.

PARK LAKE PLAZA
PARK LAKE PLAZA
Foto: wall-street.ro

Retailerul va mai deschide în acest an un hipermarket în București, în centrul comercial Veranda, dezvoltat de compania Prodplast Imobiliare în zona Obor, și unul la Piatra Neamț, în mall-ul construit Nepi.

În același timp, Carrefour își continuă expansiunea pe segmentul de supermarketuri și așteaptă avizul Consiliului Concurenței pentru preluarea celor 86 de supermarketuri Billa, astfel că, după integrarea acestora, rețeaua Market a Carrefour aproape se va dubla. Carrefour va deveni astfel cel mai mare operator de supermarketuri din România, după suprafață. Pentru preluarea Billa, retailerul și-a asumat recent renunțarea la trei supermarketuri din Brăila, două proprii și unul Billa, scrie profit.ro.

Centrul comercial Park Lake este dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra și Caelum Development în vecinătatea Lacului Titan și a Parcului Alexandru Ioan Cuza, investiția ridicându-se la 180 milioane euro.

Mall-ul va include retaileri precum Debenhams, LPP - cu cele 5 branduri- Reserved, Mohito, Sin Say, House și Cropp, H&M, brandurile din grupul Inditex ((Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull & Bear, Oysho), Koton, Claire's, Springfield, Lee Cooper, KVL, Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend'or și B&B.

Etichete: Carrefour, carrefour angajari, mall Park Lake, park lake

0/1 COMENTARII
Cris
18 iun 06:54
+0
VOTURI
-0
Park Lake arata ca un buncar capitalist exagerat. E mare cat Casa Poporului si construti tip monolit (buncar de beton, metal si sticla - un mega kitch). Zona arata total aiurea dupa aparitia acestei constructii care miroase a spaga de la o Posta. Puteau sa construiasca ceva mai decent, mai mic, mai cu bun simt. E un mall de neam prost in care se vor ingramadi toti bibanii din Vitan, Salajean, Balta Alba, Ozana, etc. Da-i Doamne romanului mall-uri ca aproape ca uita ca e rupt in cur.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE