Carte de condoleanțe în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles, deschisă la BucureştiAmbasada Belgiei la București deschide, joi și vineri, o carte de condoleanțe în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles, informează pagina oficială de Facebook a misiunii diplomatice.

Carte de condoleante in memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles, deschisa la Bucuresti
Carte de condoleanțe în memoria victimelor atentatelor de la Bruxelles, deschisă la Bucureşti

"În urma tragicelor evenimente ce au avut loc la Bruxelles ieri, o carte de condoleanțe va fi deschisă la Ambasada Regatului Belgiei din Bulevardul Dacia, pe 24 și 25 martie, între orele 10,00 — 12,00 și 14,00 — 16,00", se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Belgiei la București.

ATENTATE BRUXELLES. Teroriştii au fost identificaţi. Al treilea atacator, dat în urmărire LIVE TEXT

ATENTATE la Bruxelles. Atacurile teroriste care au zguduit Bruxellesul, marţi dimineaţa, cu explozii violente pe Aeroportul Internaţional Zaventem şi la metrou, s-au soldat cu cel puţin 31 de morţi şi 250 de răniţi. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, autorităţile belgiene au desfăşurat raiduri în capitala belgiană, dar şi la mai multe adrese din ţară. Un taximetrist a anunţat poliţia că el i-a dus pe terorişti la aeroport.

Atentatele comise marți dimineață la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și la stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu zeci de morți și sute de răniți.

Etichete: ambasada belgiei la bucuresti, Bucureşti, carte condoleante

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE