Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu va debuta de luni, doar onlineCunoscutul critic literar Dan C. Mihăilescu care a fost Omul care aduce cartea la Pro TV revine, dar online într-un proiect susținut de eMag. Acesta va face Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu, o pastilă de cinci minute, postată zilnic de luni până vineri, în care va vorbi despre o carte. Pastila video, filmată acasă la criticul literar, va fi găzduită pe site-ul cu același nume carteadelaora5.ro.

Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihailescu va debuta de luni, doar online
Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu va debuta de luni, doar online

Prima ediție Cartea de la ora 5 cu Dan C. Mihăilescu va fi difuzată luni 1 februarie și va cuprindeo prezentare a cărții Solenoid, semnată de Mircea Cărtărescu. 

Dan C. Mihăilescu a povestit că are o „oroare” de internet. „Chiar de mic am am avut complexul mecanismelor”, a povestit acesta.

„Dacă mă aflu în acest loc este din mai mult motive, am venit să mă vindec de prejudecăți. Am zis că dacă la 47 de ani am fost scos din vizuina mea de bursuc, dacă la 47 de ani m-am lăsat aruncat pe sticlă, poate acum la 62 de ani ar fi bine să trec înspre online, locul care mă îngrozește cel mai mult”, a spus Dan C. Mihăilescu, potrivit paginademedia.ro.

„Am vrut să mă retrag și au început ofertele. Nu mă așteptam să am oferte de la două posturi de televiziune, un radio și câteva site-uri”, a mai povestit criticul literar.

Etichete: carte, Dan C. Mihăilescu, emisiune, online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE