Cartelă de metrou valabilă UN AN, oferită GRATUIT de Metrorex. Cum poţi participa la concursSC Metrorex SA sustine, alaturi de Ministerul Transporturilor si companiile de transport, "Ziua Libertatii de Miscare". Campania are loc în perioada 24 septembrie - 26 octombrie si va consta într-un concurs de fotografie despre placerea calatoriei, mobilitatea si libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

Cartela de metrou GRATUITA, oferita de Metrorex. Cum poti participa la concurs
Cartelă de metrou GRATUITĂ, oferită de Metrorex. Cum poţi participa la concurs
Foto: europafm.ro

Câstigatorii concursului de fotografie vor fi desemnati într-o ceremonie oficiala organizata la 27 octombrie 2015. Cu acest prilej, vor fi oferite premiile din partea companiilor de transport din cadrul Ministerul Transporturilor.

"Libertatea de miscare este un drept fundamental, indiferent de mijlocul de transport ales. Metroul bucurestean sustine libertatea de miscare, prin servicii de calitate oferite calatorilor cu dedicare si profesionalism. ", a declarat directorul general al SC Metrorex SA, Catalin Homor.

Premiul oferit de SC Metrorex SA consta într-o cartela de acces gratuit la transportul cu metroul pentru anul 2016, precum si în vizite la Dispeceratul Central si la Depoul Berceni, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Convinsi fiind ca si calatorii nostri vor surprinde aspecte interesante din viata "orasului de sub oras" si vor participa la concursul de fotografie, ne pregatim împreuna cu Ministerul Transporturilor sa-i premiem pe cei mai buni.

Etichete: abonament metrou, cartela de metrou, Metrorex

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE