Cartelă GRATUITĂ pentru metrou, valabilă 1 AN, oferită de Metrorex în cadrul unui concursMinisterul Transporturilor marcheaza la data de 24 septembrie 2015, "Ziua Libertatii de Miscare" prin lansarea unui concurs de fotografie despre placerea calatoriei, mobilitatea si libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

Cartela GRATUITA pentru circulatia cu metroul in 2016, oferita de Metrorex. Ce trebuie sa faci
Cartelă GRATUITĂ pentru circulația cu metroul în 2016, oferită de Metrorex. Ce trebuie să faci
Foto: adevarul.ro

"Lumea în care traim este în continua miscare si toti ne bucuram de placerea si libertatea de a calatori. Metrorex a sustinut permanent evenimente de educatie, sportive, expozitii foto si suntem bucurosi sa sarbatorim împreuna "Ziua Libertatii de Miscare", a declarat Catalin Homor, Director General.

Concursul se va desfasura în perioada 24 septembrie - 26 octombrie 2015 si consta în transmiterea unor imagini foto originale care sa promoveze ideea centrala a mesajului "Zilei Libertatii de Miscare" pe pagina de facebook a acestui eveniment (https://www.facebook.com/events/937957822916573/). La finalul concursului, imaginile vor fi apreciate si vor fi desemnati câstigatorii care vor primi premii din partea companiilor de transport din subordinea Ministerului Transporturilor.

S.C. Metrorex S.A. sustine activitatea oferind drept premiu o cartela de acces gratuit la transportul cu metroul pentru anul 2016, precum si câte o vizita la Dispeceratul Central si la Depoul Berceni, unde tinerii talentati vor afla lucruri interesante despre reteaua de metrou bucurestean, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Etichete: cartela de metrou, Metrorex, ministerul transporturilor, ziua libertatii de miscare

0/2 COMENTARII
pasagerul
25 Sep 07:43
+0
VOTURI
-0
Spagarii au pus mana pe un obiectiv realizat prin munca poporului, ca sa ne jefuiasca de 70 lei pe luna pentru conditii de transport de vite in trenuri care vin si la peste 10 minute. In timp ce alte trenuri vechi sunt tinute in depouri, murdarite si descompletate intentionat, pentru a justifica achizitia unora noi pe megaspaga.
Cris
24 Sep 18:43
+0
VOTURI
-0
E foarte placuta calatoria cu Metrorex, mai ales la orele de varf.. cum ar fi dimineata cand iobagii se calca in picioare spre Pipera. E un adevarat exataz care cu greu poate fi exprimat in cuvinte, daramite in poze.

Spagarii de la Metrorex ar trebui sa faca o igienizare temeinica a statilor de metrou, care sunt pline de JEG... Pe unde te uiti, vezi JEG gros de un 1cm...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h