Cartele integrate de călătorie Metrorex - RATB, în uz până la sfârşitul anuluiPână la sfârșitul acestui an vor fi reintroduse cartelele integrate de călătorie Metrorex - RATB, iar tarifele pentru călătoria cu metroul nu vor suferi modificări, a declarat miercuri Marin Aldea, directorul general al Metrorex.

RATB
RATB

"Suntem în discuții pentru integrarea tarifară cu RATB și până la sfârșitul acestui an vom avea sigur tarife integrate cu Regia Autonomă de Transport București. Deja noi am constituit două comisii — una tehnică și una comercială — care discută aceste probleme. Comisiile s-au întâlnit și se vor mai întâlni în continuare", a afirmat Aldea.

Directorul general al Metreorx a menționat totodată că la momentul actual există câteva elemente ce trebuie puse la punct de către cele două comisii înființate, cu privire la sistemul de tarifare integrată pentru călătorii.

Citeşte şi Asociaţiile de elevi şi studenţi solicită prelungirea programului de funcţionare a metroului pe timpul nopţii

"Noi am avut o întâlnire lărgită săptămâna trecută la sediul RATB, cu domnul director general Mihail și cu staful dânsului și am stabilit câteva elemente cu privire la ce au de făcut cele două comisii, așa încât integrarea tarifară să se producă până la finele acestui an. Menționez că tarifele de călătorie cu metroul nu se vor modifica în acest an", a spus Marin Aldea.

Metrorex nu a mai acceptat la plata călătoriei cu metroul cardurile ACTIV emise și reîncărcate de RATB și nici biletele unice RATB — Metrorex din data de 14 martie 2014 din cauza unor datorii ale regiei de transport către Metrorex, iar contractul comercial a încetat o lună mai târziu, respectiv 14 aprilie 2014.

Etichete: bilete comune, bilete metrou, bilete RATB, Metrorex, RATB

0/3 COMENTARII
giovanny
17 mai 23:44
+0
VOTURI
-0
www.wowapp.com/w/giovanny.bravo/Giovanny-Bravo
folosesti zilnic whatsapp,messenger ,telgram sau viber? O faci dar nu castigi nimic.de astazi poti folosi WOWAPP. Are si optiunea de cashback. Spre exemplu la o rezervare pe booking poti primi 4,7 $ inapoi. sunt foarte multe alte magazine care permit cashback(elefant.ro aoro.ro carturesti.ro).
o alta optiune interesanta ar fi posibilitatea de a avea(contra cost) un numar de fix de america sau foarte multe alte tari. In plus tarifele catre telefoanele traditionale sunt cu mult mai ieftine decat pe viber.
www.wowapp.com/w/giovanny.bravo/Giovanny-Bravo
Xulescu
17 mai 19:00
+0
VOTURI
-0
Cel mai interesant ar fi un abonament lunar COMUN, RATB + metrou!! Dar pentru asta presupun ca ar mai trebui sa discute inca vreo cativa ani ...si ceva... La noi toate se misca greu, mereu sunt probleme si neintelegeri si unii dau vina pe altii, iar altii arunca vina inapoi etc.
Florin
17 mai 18:21
+0
VOTURI
-0
S-ar putea reintroduce cu aceeasi ocazie si plata calatoriei prin SMS? Era destul de comod sa platesti asa...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE