Cartelele Lycamobile pot fi încărcate prin PayPointUtilizatorii cartelelor Lycamobile îşi pot încărca acum conturile şi în magazinele partenere PayPoint România.

Cartelele Lycamobile pot fi incarcate prin PayPoint
Cartelele Lycamobile pot fi încărcate prin PayPoint
Foto: compania

Lycamobile este cel mai mare operator internațional de telefonie mobilă virtuală (MVNO) din lume și deservește 14 milioane de clienți din 20 țări. Prin intermediul serviciilor de voce şi date oferite de companie, clienții acesteia pot ține legătura cu cei dragi aflați oriunde în lume, la prețuri extrem de avantajoase.

Pentru a-și reîncărca creditul, consumatorii care dețin cartele Lycamobile trebuie doar să meargă în oricare din cele peste 9.200 magazine partenere PayPoint, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și să solicite operatorului un voucher de reîncarcare, cu valoarea dorită. Tranzacția se realizează rapid, plata se efectuează în numerar, iar consumatorul primește la final voucher-ul cu cod secret.

Acest acord de colaborare extinde portofoliul de servicii pe care PayPoint le oferă consumatorilor săi. Pe lângă încărcarea cartelelor preplătite, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite: facturile de utilități (electricitate, gaz, apă, salubritate, etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, ratele şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale în magazinele PayPoint selectate.

Lycamobile oferă servicii de voce și date low-cost de înaltă calitate pentru mai mult de 14 milioane de clienţi în 20 ţări. Acum, Lycamobile se extinde pentru a oferi o gamă largă de servicii financiare şi turistice, incluzând Lycamoney şi Lycafly, ajutând oamenii să rămână în contact în afara graniţelor. Fondată în 2006 şi cu o cifră de afaceri de 1,5 miliarde de euro în 2014, Lycamobile continuă să crească rapid şi adaugă un client nou la fiecare două secunde.

Lycamobile este disponibilă în: Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia, Elveţia, Tunisia, Marea Britanie şi SUA.

Etichete: cartele, paypoint

0/1 COMENTARII
Iulia
30 Oct 21:31
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de cartelă Lycamobile?

Trimit cartele lycamobile in toata Romania prin curierat sau prin poșta română. Cartelele sunt gratuite, insă taxa de curierat/poștă română sunt platite de client.. Detalii la numarul de telefon: 0701018882 sau la iulia.lycamobile@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE