Cartier rezidenţial nou cu 43 de apartamente, situat în Sectorul 1, epuizat în 2 săptămâniUn proiect rezidenţial de 5 milioane de euro situat în zona Primăriei Sectorului 1 şi a cărui construcţie a început în urmă cu două săptămâni, şi-a găsit cumpărători pentru aproape toată capacitatea, în condiţiile în care cele 43 de apartamente vor fi finalizate abia peste un an, scrie zf.ro.

Cartier rezidential sector 1
Cartier rezidential sector 1

Proiectul Central District Cuza 99 este ridicat de Lucian Azoiţei, directorul general al dezvoltatorului imobiliar Forty Management & Investments, responsabil şi pentru alte ansambluri rezidenţiale din Bucureşti.

Ne-am angajat să terminăm lucrările în august 2017, dar cred că vom finaliza mai devreme. Am vândut 93% din proiect, mai avem patru apartamente, dar pentru două suntem deja în tratative cu nişte cumpărători. Estimăm că în două săptămâni vom finaliza totul. Cei care au contractat apartamentele au plătit un avans de 10%, urmând să achite restul ba­nilor în mo­mentul fina­lizării locuin­ţelor, fie prin credite, fie integral", spune Lucian Azoiţei.

Etichete: blocuri noi, blocuri noi bucuresti, cartier rezidential bucureşti, Central District Cuza 99

0/1 COMENTARII
Andrei
25 iul 17:14
+0
VOTURI
-0
"Cartier rezidenţial nou cu 43 de apartamente"
Cartier??? Cu 43 de apartamente? Pe bune?
Chiar nu aveti pe cineva care sa se uite pe titluri inainte de a fi publicate?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE