CARTIERELE din Capitală unde PREŢUL apartamentelor a SCĂZUT în ultimul ANPreţul mediu cerut de proprietari pentru un apartament cu două camere a fost în luna iunie de 61.843 de euro, valoare similară cu cea înregistrată în urmă cu un an, arată datele Anunţul.ro. Deşi sunt cartiere bucureştene unde preţurile cerute înregistrează creşteri, sunt şi zone unde preţurile au coborât.

Apartamente Bucuresti
Apartamente Bucureşti

Unii proprietari de apartamente din Bucureşti şi-au majorat pretenţiile, alţii au fost nevoiţi să le ajusteze. Aproape 62.000 de euro a fost preţul mediu cerut pentru un apartament cu două camere în Bucureşti, arată o analiză ECONOMICA.NET pe baza datelor statistice ale Anunţul.ro.

Cea mai mare scădere de preţ din ultimele 12 lnni a fost înregistrată în cartierul Tineretului - Timpuri Noi, acolo unde preţul mediu cerut a fost în iunie de 79.986 de euro, în scădere cu 8,24% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. O scădere de 7,64% s-a înregistrat şi în zona Vitan, acolo unde pentru apartamentele cu două camere se cer 74.497 de euro.

Reduceri de preţ se pot observa şi în zonele Titan - Dristor (-5,94%), Ştefan cel Mare - Tei (-5,31%), Iancului (-5%), Aviaţiei (-4,14%), Bucureştii Noi - Dămăroaia (-2,63%), Băneasa (-2,44%) sau Berceni (-1,1%).

La polul opus, sunt cartiere unde proprietarii cer preţuri mai mari chiar şi cu 40% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Este cazul zonei 1 Mai - Domenii, acolo unde preţul a crescut într-un an de la 53.400 de euro, la 74.000 de euro. O explicaţie ar putea fi dată de faptul că în zona Bulevardului Expoziţiei, în apropierea staţiei de metrou 1 Mai, au fost anunţate şi începute lucrările de construcţie la noi proiecte de birouri. La fel, în zona Universitate - Kogălkniceanu, preţurile cerute de propreitari sunt cu 32% mai mari faţă de iunie 2017.

Iată mai jos lista completă a preţurilor apartamentelor cu două camere din Bucureşti, în luna iunie a acestui an.

Etichete: apartamente, Bucureşti, pret apartamente

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h