Cartierele Dr. Taberei, Militari si Crangasi, cele mai afectate de avariile RADET. Ce spune primarulPrimarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, atrage atentia intr-un comunicat de presa, remis sambata presei, ca "situatia RADET a devenit inacceptabila", avand in vedere faptul ca de la inceputul sezonului rece mai multe blocuri din cartierele sectorului precum Drumul Taberei, Militari, Crangasi si Ghencea au ramas fara apa calda si caldura din cauza frecventelor avarii in reteaua de alimentare. Edilul solicita primarului general, Gabriela Firea, sa faca investitii in acest domeniu, RADET fiind subordonata CGMB. 

Cartierele Dr. Taberei, Militari si Crangasi, cele mai afectate de avariile RADET. Ce spune primarul
Cartierele Dr. Taberei, Militari si Crangasi, cele mai afectate de avariile RADET. Ce spune primarul

Până în acest moment, toate sesizările transmise de locuitorii Sectorului 6 către Primărie au fost direcționate cu celeritate spre RADET București. Cartierele Drumul Taberei, Militari, Crângași și Ghencea au fost cele mai afectate de avariile din rețea și zeci de mii de bucureșteni stau în frig în case, informeaza edilul in comunicatul de presa. 

"În fiecare zi cei de la RADET sunt chemați la intervenții în Sectorul 6. Lucrările se desfășoară greoi și sunt multe situații în care autoritatea locală este nevoită să acționeze de urgență pentru a proteja cetățenii de posibilele pericole pe care le prezintă lucrările din teren. Am primit sute de mesaje pe care le-am redirecționat și care nu suportă amânare. Familii cu copii mici stau în case sub limita de confort acceptabilă, aceasta este o stare de fapt creată de o gestionare ineficientă a situației. Primăria Municipiului București trebuie să acționeze conform unul plan concret de măsuri de investiții în această regie pe care o administrează. Situația a devenit inacceptabilă și solicit intervenția de urgență la toate avariile anunțate", sustine edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

Conform Legii energiei termice 325/2006, furnizorii trebuie să asigure minimum 20 de grade în apartament. În perioada avariilor, oamenii au costuri suplimentare din cauza folosirii metodelor alternative de încălzire (calorifer în priză, dau drumul la aragaz). Furnizorul, în acest caz, RADET este obligat să acopere costurile suplimentare prin reducerile aplicate în facturile emise.
Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, face un apel și la asociațiile de proprietari, să urmărească aceste facturi și să solicite reducerile îndreptățile pentru perioada fără energie termică

Etichete: apa calda drumul taberei, avarii radet, militari fara caldura, RADET, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Legea 325/2006
26 ian 16:13
+0
VOTURI
-0
Conform Legii energiei termice 325/2006, furnizorii trebuie să asigure minimum 20 de grade în apartament.

Unde anume scrie treaba asta? Cu articol, paragraf, etc.
Ca asa si eu pot sa spun ca in legea furtului pe fata, scrie ca guvernantii treuie sa-mi asigure in buzunare minim 1000 euro pe zi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE