Cartierul Solar, primul ANSAMBLU cu ENERGIE VERDE din Bucureşti, a vândut peste 200 de apartamentePrima etapă (Faza 1) a construcţiei ansamblului imobiliar cu energie verde Cartierul Solar a fost finalizată, iar peste 200 de apartamente au fost deja vândute, a anunţat joi dezvoltatorul proiectului.

Cartierul Solar,primul ansamblu rezidential cu energie verde,construit in Capitala
Cartierul Solar,primul ansamblu rezidenţial cu energie verde,construit în Capitală
Foto: compania

Faza 1 a proiectului imobiliar cuprinde patru blocuri cu regim de înălţime D+P+5E, cu 264 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, iar investiţia pentru prima etapă s-a ridicat la 12 milioane de euro, scrie Agerpres.

Dintre cele 200 de apartamente achiziţionate deja, 70% au fost cumpărate prin programul Prima Casă, 20% au fost achiziţionate cu plata cash, iar 10% prin credite ipotecare şi rate la dezvoltator.

"Cartierul Solar anunţă finalizarea primei etape de construcţie şi sosirea primelor familii în ansamblu. Am reuşit să vindem, în această primă fază, peste 200 de apartamente şi, mai mult decât atât, au fost deja achiziţionate peste 30 de apartamente din Faza 2. De asemenea, în luna iunie, am demarat şi construcţia celei de-a doua etape din ansamblul rezidenţial", a declarat Eugen Ionescu, project manager Cartierul Solar.

Faza 2 a ansamblului rezidenţial va necesita o investiţie totală de aproximativ 15 milioane de euro şi va include patru blocuri cu 350 de apartamente şi o clădire de spaţii comerciale, totalizând 2.800 mp. A doua etapă are termen de finalizare luna iunie 2017, urmând ca întregul proiect să fie finalizat până în decembrie 2018.

Investiţia totală în Cartierul Solar se ridică la peste 45 de milioane de euro. Ansamblul rezidenţial va avea o suprafaţă de 90.000 mp construiţi şi va fi format din 15 blocuri cu un număr total de peste 1.000 de apartamente de 1, 2 şi 3 camere. Totodată, complexul va beneficia de un supermarket, o farmacie, un centru fitness, o grădiniţă, un centru de înfrumuseţare şi un restaurant şi va avea 1.200 de locuri de parcare.

Pe terasele blocurilor vor fi amplasate 1.800 de panouri solare care vor contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, astfel că proprietarii locuinţelor din Cartierul Solar vor beneficia de costuri zero cu energia electrică consumată pentru spaţiile comune ale blocurilor. Preţurile apartamentelor din Cartierul Solar pornesc de la 25.000 de euro pentru un studio şi ajung la circa 70.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

Etichete: ansamblu rezidential solar, cartier solar, CARTIERUL SOLAR, energie verde

0/3 COMENTARII
Cati
06 Aug 15:12
+0
VOTURI
-0
Castiguri foarte motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele doua luni! Companie internationala lansata intr-un proiect revolutionar! Selectam numai persoane foarte serioase! Solicitati informatii la adresa bit.ly/29bvLQ5
mircea
06 Aug 09:01
+0
VOTURI
-0
si cu cei care vor locui acolo ce facem????nu au mentalitate de propietar si notiunea de proprietate?????Iar cei care se vor ocupa de administrare nu stiu cu ce se mananca administratia????o sa fie la fel ca administrarea orasului Bucuresti care aree 15 primari si 266 consilieri.Eu nu am vazut marea reforma si restructurare:din betoane gradina si din curve gospodine.
Aure
31 Jul 14:28
+0
VOTURI
-0
Alte blocuri, alte betoane, alte mii de tone de deseuri ducandu-se...unde? La gropile de gunoi care in curand or sa ne ingroape ele pe noi, si nu vice versa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE