Copil de doi ani, în cărucior, spulberat de o mașinăAccident grav în Cluj-Napoca. Un copil în cărucior a fost spulberat de maşină în timp ce era plimbat de mama lui pe marginea drumului. Copilul a ajuns în stare gravă la spital.

Carucior cu un copil de doi ani, spulberat de o masina
Cărucior cu un copil de doi ani, spulberat de o mașină

Un copil în vârstă de doar doi ani a ajuns în stare gravă la Spitalul din Cluj Napoca, după ce căruciorul în care se afla a fost spulberat de o maşină.

Mama sa împingea căruciorul pe trotuar, dar la un moment dat, pentru că nu a mai avut loc, a coborât pe stradă, unde căruciorul a fost lovit în plin de o maşină, iar copilul a fost rănit.

Sursa: romaniatv.net.

Etichete: accident, copil

0/1 COMENTARII
intrebare retorica
18 Dec 13:23
+0
VOTURI
-0
de ce nu a ramas pe trotuar? erau cumva masini parcate pe trotuar ca in preajma tututror scolilor si gradinitelor din orasele ro? daca erau masini parcate atunci soferii respectivi sunt si ei vinovati, de asemenea vina este si a politiei ro care nu amendeaza soferii, politia trebuie sa aplice legea, iar codul rutier nu permite parcatul pe trotuar, doar in cazul in care este semnalizat acest lucru...este de neinteles de ce politia nu da amenzi pentru parcatul pe trotuar si pe trecerea de pietoni...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE