Casă din anii 60 din centrul Capitalei, transformată INEDIT printr-un design minimalist FOTOO casă din centrul Capitalei, construită în anii 60, a fost schimbată complet de o echipă de arhitecți. Dar, deși are un design modern și este proiectată ecologic și economic, parterul și fundația sunt cele originale.

Casa din anii 60 din centrul Capitalei, transformata INEDIT printr-un design minimalist FOTO
Casă din anii 60 din centrul Capitalei, transformată INEDIT printr-un design minimalist FOTO
Foto: DESIGNIST.RO

Un birou de arhitectură din București a refăcut în mod inedit o casă din 1960, din centrul Capitalei: a păstrat fundația și parterul casei ca punct de plecare pentru un design minimalist la exterior și o amenajare contemporană la interior, notează designist.ro.

Așa arăta casa înainte:

J-House_Beros-Abdul_before_Designist

Așa arată casa acum:

J-House_Beros-Abdul_exterior_Designist2

J-House_Beros-Abdul_interior_Designist12

Casa aparține unei familii pasionate de natură și ciclism, așadar proprietarii și-au dorit un spațiu cald, luminos, realizat după considerente eco și prin reintegrarea finisajelor din casa veche, adaugă sursa citată.

Mai multe imagini și informații găsiți pe designist.ro.

Etichete: casă, casa anii 60, casa bucuresti, minimalist

0/8 COMENTARII
Radu
18 Apr 21:15
+0
VOTURI
-0
De ce n-au daramat casa de tot?
Ioana
17 Apr 10:02
+0
VOTURI
-0
Cunoasteti cumva zona in care a fost construita locuinta? Poate chiar adresa? M-ar interesa sa studiez aceasta casa in proiectul ce tine de practica de la facultatea de arhitectura, planuri si alte detalii sunt descrise in diverse surse, reviste de arhitectura, insa mi-ar fi de un real folos si analiza zonei. Multumesc !
goe
15 Apr 02:32
+0
VOTURI
-0
pentru cei ce deplang forma superarmonioasa inlocuita brutal de designul minimalist: era un rahat de casa veche de 50 de ani, fara niciun stil, acum are unul. Ca ne place sau nu, asta e trendul; macar are mai mult spatiu facandu-se 2 etaje intregi. Poate chiar este intr-o zona care nu mai are case, dar regimul de inaltime nu permite constructia mai multor etaje datorita suprafetei ternenului sau a apropierii de constructiilor adiacente.
Gica
14 Apr 20:04
+0
VOTURI
-0
Se apropie pe naiba. E urat. In alte tari se pastreaza linia casei. Ce a iesit acolo e o corcitura. Nu arata a nimic, nici a bloc, nici a casa.
Cristi
14 Apr 14:15
+0
VOTURI
-0
Cris si Darius, daca sunteti in afara domeniului nu inseamna ca aveti dreptul sa va dati cu parerea si sa va bateti joc de munca unor oameni. Aveti internet. Uitati-va la ce design se foloseste in tarile civilizate si o sa vedeti ca aceste constructii se apropie de curentul modern de acolo. De blocurile ridicate cu bani putini si pt profituri uriase, ce ziceti, nu sunt tot cuburi?
Darius
14 Apr 11:57
+0
VOTURI
-0
Nu e un cub? O fi vreo elipsa... Chiar ca esti ca in biroul din Pipera, dar cu bani putini, ce sa faci?
IOnut
14 Apr 11:09
+0
VOTURI
-0
Care cub? Unde vezi tu cuburi stimate domn?
Acum, vezi tu, daca tu ai mintea in colturi probabil vezi totul asa...
Cris
14 Apr 07:36
+0
VOTURI
-0
Disignul minimalist este un KITCH desavarsit. Nu are nimic uman, armonios, e doar un cub de sticla in care te simti ca la birou, in Pipera. Este disign de smartphone ce ne propun acesti asa-zisi arhitecti...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE