Casa Poporului, iluminată turcoaz sâmbătă seară. Din ce motiv



Casa poporului (Palatul Parlamentului) va fi iluminată turcoaz sâmbătă seara.

Casa Poporului, iluminata turcoaz sambata seara. Din ce motiv
Casa Poporului, iluminată turcoaz sâmbătă seară. Din ce motiv

Palatul Parlamentului va fi iluminat turcoaz sâmbătă seara. Împreună cu Asociația Rebeca Faith Hope Love, Camera Deputaților va marca sâmbătă, 9 iunie, Ziua Conștientizării Bolii Batten, prin iluminarea clădirii Palatului Parlamentului în culoarea turcoaz, culoarea bolilor rare.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, în acest sens, solicitarea Comisiei de sănătate şi familie, la propunerea "Asociaţiei Rebeca Faith Hope Love". În scrisoarea adresată de această asociaţie Comisiei pentru sănătate se menţionează că "turcoaz este culoarea bolilor rare, iar incidenţa în boala Batten este de 1/100.000".

Această acțiune este menită să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă copiii care suferă de această afecțiune genetică, caracterizată prin probleme cognitive, convulsii, tulburări de vedere și disfuncții motorii.

Etichete: casa poporului turcoaz, palatul parlamentului turcoaz

0/1 COMENTARII
MR BENNY CARNES
14 iun 00:36
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, toată ziua, eu sunt aici pentru a oferi o recomandare reală despre domnul Benny Carnes. El ma ajutat să obțin un împrumut când aveam nevoie de $ 26.000 de dolari. Am mai auzit despre el de la un martor, așa că i-am dat o încercare, așa că am primit împrumutul prin el. Emailul de contact al acestuia: Bennycarnesloanfirm@yahoo.com

Mulțumită lui încă o dată, atât de fericit pentru a obține o astfel de sumă pentru o rată a dobânzii de 3%.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h