Casa Radio, achizițonată cu 60 milioane de euro. Cine este cumpărătorulAFI Europe, grupul care deţine mall-ul AFI Cotroceni, a anunţat, joi, semnarea pre-contractului de vânzare-cumpărare, cu Plaza Centers, pentru achiziţia pachetului de 75% din acţiunile proiectului Casa Radio, la un preţ de 60 de milioane de euro.

Casa Radio
Casa Radio

Pre-contractul de vânzare-cumpărare reprezintă a doua etapă a procesului de achiziţie, ca urmare a semnării scrisorii de intenţie neangajante de către cele două companii, în februarie 2019.

"În acest moment, AFI Europe N.V. derulează operaţiunile de diligenţă, pe care le va încheia în septembrie 2019. În condiţiile finalizării cu succes a operaţiunilor de diligenţă şi a îndeplinirii anumitor condiţii, cele două companii vor avansa către etapa finală a procesului de achiziţie", se arată în comunicat.

Anul trecut, AFI Europe Romania a achiziţionat un teren de 4,3 hectare în proximitatea mall-ului AFI Cotroceni, unde va dezvolta un proiect mixt de birouri, spaţii comerciale şi locuinţe.

Alte proiecte majore ale companiei includ AFI Tech Park, un complex de birouri situat în centrul Bucureştiului, aflat la a doua fază a dezvoltării, AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei în România, în cartierul Bucureştii Noi din nordul Capitalei, şi AFI Braşov, un proiect mixt de birouri şi spaţii comerciale.

 

Etichete: anunt, Bucureşti, Casa Radio, cumparare

0/2 COMENTARII
Victor Tabacu
12 iul 13:48
+0
VOTURI
-0
Draga Vlad, cine vrea spatiu verde sa-si amenajeze balconul cu plante ornamentale.
Vlad
12 iul 11:44
+0
VOTURI
-0
Si uite-asa mai pierdem un potential spatiu verde...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE