Casa Regală a României va oferi anual patru burse pentru studențiCasa Regală a României va oferi anual patru burse pentru studenți. Anunțul a fost făcut de Alteța Sa Regală Principesa Margareta. Bursele anuale vor fi acordate studenților români care învață la instituții de învățământ superior din București și de la Chișinău.

asa Regala a Romaniei va oferi anual patru burse pentru studenti
asa Regală a României va oferi anual patru burse pentru studenți

Alteța Sa Regală Principesa Margareta a anunţat luni, la un eveniment care a avut loc la Palatul Elisabeta din Bucureşti, că, începând din acest, familia regală va oferi, anual, câte patru burse pentru studenţii români.

"În Săptămâna Patimilor, gândurile noastre se îndreaptă către strămoșii noștri, cei care au fondat România modernă. Cu exemplul lor în minte, sunt mândră să vă anunț că Principele Radu și cu mine am luat o hotărâre. Începând din 2015 vom oferi personal, an de an, patru burse pentru studenții români. Două la București, 'Bursa Regele Carol I' și 'Bursa Regina Elisabeta', la Academia de Studii Economice, și două la Chișinău. 'Bursa Regele Ferdinand' și 'Bursa Regina Maria', la Universitatea Academiei Moldovei", a spus Alteța Sa Regală.

Sursa: Agerpres

Etichete: Bursa, burse pentru studenți, casa regala, Principesa Margareta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h