Casa unei fete care a stat în comă 16 zile, renovată la VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. Echipa VISURI LA CHEIE a ajuns, miercuri, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, pentru a renova casa unei fetiţe care suferă de o boală gravă. Micuţa a petrecut 16 zile în comă, din cauza bolii pe care o are. Mama ei a fost handbalistă de performanţă.

Casa unei fete care a stat in coma 16 zile, renovata la VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015
Casa unei fete care a stat în comă 16 zile, renovată la VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015
Foto: Facebook

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. In cea de-a sasea editie a emisiunii, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil raman in Bucuresti si implinesc visul familiei Margulescu de a avea o locuinta complet renovata si utilata.

VISURI LA CHEIE, SEZONUL 2, EPISODUL 6. Adina si Ana, fiica ei de 10 ani, duc o viata grea si se lupta zilnic cu neajunsuri si boala fetitei, care evolueaza extrem de rapid. Adina Margulescu are 46 ani si este fosta sportiva de performanta. In prezent, ea este profesor de educatie fizica si sport si antrenor al unei echipe de handbal din Bucuresti. Chiar daca a avut o cariera stralucita in handbal, fiind si campioana europeana la acest sport, Adina a decis sa renunte pentru a se putea dedica complet fiicei sale.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. Ana s-a nascut prematur in anul 2005, avand grave probleme la inima. Doctorii au recomandat atunci sa nu se intervina chirurgical, ci sa se astepte pana cand fata va ajunge la varsta de 6 ani, in speranta ca defectul septal ventricular se va inchide de la sine. Insa, din pacate, nu s-a intamplat asa. An de an micuta a fost la control de specialitate, pentru a fi monitorizata, dar la ultima consultatie s-a constatat ca starea ei de sanatate s-a degradat considerabil si a devenit foarte grava. A fost operata, iar Adina a depus eforturi supraomenesti pentru acest lucru, trecand prin cele mai grele momente din viata ei.

VISURI LA CHEIE, SEZONUL 2, EPISODUL 6. Adina a povestit, în cadrul emisiunii, că fiica ei a stat 16 zile în comă, iar medicii din Germania, care au operat-o pe fetiţă, au fost uimiţi că a reuşit să-şi revină.

Totul a culminat si cu divortul de sotul sau, care s-a petrecut in acelasi an in care fata a fost operata pe inima.  "De ce am zugrăvit pereţii? Pentru că aveau urme de sânge pe ei, de la nişte conflicte de acum trei ani", a povestit Adina.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 28 OCTOMBRIE 2015. Ana sufera si de hipertensiune pulmonara severa, ca urmare a complicatiilor aparute din cauza bolii de inima. In ciuda problemelor de sanatate pe care le are, Ana este un copil vesel, cu rezultate exceptionale la invatatura, dovadă fiind atât premiile obţinute la toate competiţiile şcolare de la nivel naţional, la care a participat.

VISURI LA CHEIE, SEZONUL 2, EPISODUL 6. Ana a avut parte de încă o surpriză, în cadrul emisiunii: lansarea cărţii sale, "Poveştile mici vrăjitoare", care cuprinde o serie de poveşti fun fiction scrise chiar de ea.

Etichete: visuri la cheie, VISURI LA CHEIE EPISODUL 6, visuri la cheie online, VISURI LA CHEIE PRO TV

0/1 COMENTARII
elena
29 Oct 15:08
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE