CASA VERDE. Aproape 3.800 de dosare depuse, în 24 de oreAproape 3.800 de dosare au fost depuse în cadrul Programului "Casa Verde Clasic", la o zi de la lansare, cele mai multe fiind înregistrate în judeţul Prahova, iar cele mai puţine în judeţul Brăila, potrivit statisticii publicate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Programul CASA VERDE
Programul CASA VERDE
Foto: Agerpres

De asemenea, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) a precizat, într-un comunicat, că în prima zi a perioadei de depunere a dosarelor de finanţare pentru persoane fizice în Programul 'Casa Verde Clasic 2016', valoarea dosarelor depuse este de aproximativ 22,6 milioane lei, ceea ce reprezintă 37,65% din totalul bugetului de 60 de milioane de lei pentru persoanele fizice. Astfel, solicitanţii mai au la dispoziţie 37,4 milioane de lei, sumă care va fi disponibilă până la epuizare, sau până la finalul perioadei de depunere a dosarelor de finanţare, respectiv 24 octombrie, notează economica.net.

Conform datelor AFM, la nivel naţional, din totalul celor 3.748 de dosare depuse la agenţiile teritoriale de mediu, cele mai multe (201) au fost consemnate în judeţul Prahova, urmat de judeţele Neamţ (169) şi Mureş (140).

De asemenea, peste 100 de dosare înregistrate s-au consemnat în Municipiul Bucureşti, precum şi în judeţele Argeş, Bacău, Botoşani, Dâmboviţa, Harghita, Mehedinţi, Olt, Sălaj, Suceava şi Vaslui.

La polul opus, s-au situat judeţele Constanţa (43 de dosare depuse), Maramureş (38) şi Brăila (36).

Programul Casa Verde Clasic a demarat luni, 10 octombrie, după o pauză de cinci ani, cu sesiunea destinată persoanelor fizice. Practic, în perioada 10 - 24 octombrie, populaţia poate depune dosarele de finanţare, la sediile agenţiilor pentru protecţia mediului din judeţele de reşedinţă.

Etichete: casa verde, Programul CASA VERDE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h