Cascadorul SZOBI CSEH a fost înmormântat cu onoruri militare, duminică, la cimitirul BelluCascadorul şi actorul SZOBI CSEH a fost înmormântat cu onoruri militare duminică, în jurul orei 16.00, la cimitirul Bellu din Bucureşti, în prezenţa familiei, dar şi a câtorva sute de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă.

Cascadorul SZOBI CSEH a fost inmormantat cu onoruri militare, duminica, la cimitirul Bellu
Cascadorul SZOBI CSEH a fost înmormântat cu onoruri militare, duminică, la cimitirul Bellu
Foto: cancan.ro

Slujba de înmormântare a început la ora 15.00, la capela cimitirului Bellu catolic, sicriul - acoperit cu drapelul României - cu trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh fiind scos din capelă în jurul orei 15.30, în aplauzele celor veniţi să îl conducă pe ultimul drum, informează Mediafax.

Sicriul a fost purtat de militari din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul", care au şi tras cele trei salve, la coborârea acestuia în mormânt, în aplauzele celor prezenţi.

Szobi Cseh a fost înmormântat pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

La funeraliile cascadorului au participat câteva sute de persoane, apropiaţi, artişti, dar şi admiratori ai acestuia. Printre aceştia s-au numărat Vladimir Găitan, Ion Besoiu, Cabral şi soţia sa, Andreea Ibacka, Elvira Deatcu şi Carmen Tănase.

CITEȘTE ȘI: Szobi Cseh va fi înmormântat în cimitirul Bellu.Mesajul transmis de Florin Piersic pentru Szobi Cseh 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cascadorului Szobi Cseh a fost depus la capela cimitirului Bellu sâmbătă. Coroane de flori din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Victor Ponta au fost aduse la capelă, alături de altele din partea familiei, prietenilor, precum şi a Asociaţiei Cascadorilor Profesionişti din România. Tot din partea Preşedinţiei au fost aduse sâmbătă familiei medalia şi brevetul Ordinul Naţional Steaua României - în grad de Cavaler, care i-au fost acordate postmortem cascadorului vineri, pentru talentul şi profesionalismul dovedite în cinematografie, teatru şi televiziune, precum şi pentru implicarea în combaterea unor fenomene sociale negative.

Etichete: Bucureşti, Cimitirul Bellu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE