Câștigă la pariuri urmărind ponturile gratuite propuse de Alin pe 10pariuri.roAi descoperit că-ți plac pariurile sportive? Ți-ai dori să pariezi dar să și câștigi? Vrei să afli cum poți câștiga la pariuri sportive? Citește cu atenție acest articol și vei afla. În cele ce urmează, îți vom oferi toate informațiile necesare pentru a-ți atinge scopul.

Ponturi Gratuite
Ponturi Gratuite

Pentru început îți spunem doar atât: Urmărește ponturile gratuite propuse de Alin pe 10pariuri.ro. Urmărindu-l zilnic pe Alin, șansele tale de câștig vor crește considerabil. Ponturile oferite pot fi privite ca un ghid ce are scopul de a te ajuta să iei cele mai bune decizii înainte de a plasa un pariu online.

Alin, tipsterul care azi oferă ponturi pariuri, a fost și el un simplu parior

Și el, ca și tine, a început să parieze fiindcă a descoperit că îi plac pariurile sportive. Din dorința de a câștiga a început să afle din ce în ce mai multe informații despre pariuri. Spera că astfel va descoperi secretul succesului și va reuși să învingă casele de pariuri.

Prima casă la care a pariat a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Pariurile plasate la această casă de pariuri l-au ajutat să capete experiență și să înțeleagă că trebuie să continue să parieze.

Așa a și făcut. A continuat să parieze, studiind cu atenție fiecare ofertă de pariuri. Cu cât afla mai multe informații despre pariuri, cu atât lumea pariurilor i se părea mai fascinantă.

Dezvoltarea tehnologică a condus la dezvoltarea mediului online și implicit la apariția caselor de pariuri online. Fiind la curent cu tot ce se întâmplă în lumea pariurilor, în momentul în care a descoperit casele de pariuri online, nu a ezitat nicio clipă și a început să parieze online.

Prima casa de pariuri unde și-a încercat norocul a fost bet365.ro. Datorită apariției acestor case i-a fost mult mai ușor să parieze. Nu a mai fost nevoit să se deplaseze pentru a paria. A pariat de pe computer, laptop, tabletă, de acasă sau de oriunde avea conexiune la internet.

În plus, a descoperit că aceste case oferă bonusuri foarte atractive. Prin urmare, a profitat de ele, pariind din ce în ce mai des.

În primul an de facultate, acum 9 ani, și-a dat seama că ar vrea să-i ajute și pe alți pasionați de pariuri să câștige un ban în plus. A început să ofere ponturi pariuri gratuite și să aibă un real succes. Mulți pasionați de pariuri ca și el, i-au urmărit ponturile și au avut parte de rezultate excepționale.

Atunci când rezultatele vorbesc despre tine, este normal să atragi atenția profesioniștilor. Aflând de ponturile bune oferite de Alin, echipa 10pariuri.ro i-a propus acestuia o colaborare de lungă durată.

 

În 2015, 10pariuri.ro începe colaborarea cu Alin

Au trecut 3 ani de atunci. Sunt 3 ani de ponturi gratuite urmărite de foarte mulți pariori înfocați. În prezent, Alin se ocupă de două proiecte de succes. Este vorba de Pontul Zilei și Drumul spre 600 lei. Prin intermediul acestor proiecte, în fiecare zi face pariorii fericiți (tu poți fi unul dintre ei).

Miza pe care Alin o folosește la pariuri este 100 lei. O miză nici prea mică, nici prea mare, dar de succes. O poți folosi și tu dacă vrei. Totul depinde de bugetul pe care îl stabilești pentru pariuri. Important este să parieze responsabil, niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

De asemenea, reține un alt lucru important. Decizia finală în ceea ce privește pariul trebuie îți aparține ție. Pontul oferit de Alin este doar un element orientativ.

Statistica anului 2017 privind Pontul Zilei și Drumul spre 600

Alin a avut un an bun. Statistica pe 2017 arată bine. Cu Pontul Zilei Alin a înregistrat 237 ponturi câștigatoare / 99 necâștigătoare, balanța este de + 1706.45 unități.

Cu Drumul spre 600 Ron, a înregistrat 172 bilete câștigătoare / 111 bilete necâștigătoare, balanța este de +1052.36 unități.

Drumul spre 600 Ron din 08.02.2018

Astăzi, Alin îți propune 4 evenimente foarte atractive. Club Brugge vs Standard Liege; Nicolas Mahut vs Jo Wilffried Tsonga; Pierre Hughes Herbert vs Richard Gasquet; Al Ain FC vs Emirates Club.

A mizat pe Brugge, echipă ce speră să întoarcă scorul din tur. Dar și pe Tsonga. Alin consideră că jucătorul francez nu ar trebui să aiba probleme cu Mahut.

Alin îți recomandă să pariezi la Unibet și Betano

De ce? Fiindcă la aceste două case de pariuri legale bonusurile la pariuri sunt foarte bune. Unibet îți oferă 250 lei la înregistrare, iar Betano 500 lei. În plus, ai diverse alte avantaje dacă pariezi aici. Poți face pariuri live, pariuri pre-meci, poți paria pe diferite evenimente din diferite ligi (românești și străine).

PS: Urmărește-l pe Alin și pe paginile de Facebook Alin Gabriel și Ponturi Alin.

Etichete: alin gabriel, pariuri, ponturi alin, ponturi pariuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE