CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI: Cristina Bălan A CÂȘTIGAT TROFEUL VOCEA ROMÂNIEICÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  Cel de-al cincilea sezon Vocea României s-a încheiat, iar publicul a ales: câștigătoarea marelui trofeu și a premiului în valoare de 100.000 de euro este Cristina Bălan! 

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI: Tudor este cel care a reușit, pentru a doua oară, să aducă în echipa lui marele trofeu! Antrenorul a avut încă de la începutul competiției încredere în Cristina și în calitățile sale vocale, a pregătit-o, i-a ales cele mai potrivite piese pentru vocea sa, care i-au pus în evidență de fiecare dată timbrul deosebit, iar concurenta a reușit în seara aceasta să cucerească publicul și să obțină cele mai multe voturi.

Plină de emoții, dar fericită că a fost preferata românilor, Cristina Bălan a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt muzică și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșită de emoția momentului și nu îmi găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi îndeajuns!”

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  Cristina Bălan are 34 de ani și este originară din București. A studiat muzica încă din clasele primare și a fost studentă timp de doi ani la Conservator. Chiar dacă în ultimul timp și-a dedicat toată energia copiilor ei, Cristina nu a renunțat niciun moment la pasiunea pentru muzică, așa că a decis să-și încerce norocul la Vocea României, acesta fiind locul în care a reușit să-și redescopere bucuria de a cânta.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  Chiar dacă a avut momente în care și-a pierdut încrederea, ea s-a transformat de la o etapă la alta, reușind să surprindă atât publicul, cât și antrenorii cu momentele complexe aduse pe scenă. La audițiile pe nevăzute a interpretat din spatele cortinei piesa Down on my knees și i-a convins pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să se întoarcă pentru a o cunoaște și a o determina să li se alăture. A decis să meargă în echipa Tudor, unde și-a dezvoltat abilitățile vocale și a arătat că poate cânta perfect piese extrem de dificile.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  În etapa duelurilor, Cristina a interpretat melodia Sober și l-a convins pe Tudor că merită să rămână în competiție, iar de aici parcursul său în concurs a fost spectaculos, momentele create de ea au smuls ropote de aplauze și i-au adus laude din partea antrenorilor.

În primele show-uri live a demonstrat că vocea ei este perfectă pentru melodiile puternice, interpretate în forță. Cristina a cântat două piese intense, pline de pasiune, Un actor grăbit și Squander, iar Tudor a ales-o de fiecare dată să rămână în echipa sa.

În etapa duelurilor încrucișate, Tudor a fost impresionat de momentul sensibil creat de Cristina și a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia Jesus Christ Superstar. Și românii au fost cuceriți de reprezentația ei, au votat-o și au trimis-o în finală.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI:  Seara de vineri a fost una magică pentru Cristina Bălan. A interpretat, în duet cu Tudor, piesa Vama Veche, care i-a adus aprecierea tuturor celor prezenți în sală. This is my life este cea de-a doua melodie pe care Cristina a cântat-o în finală, iar emoția și determinarea ei au impresionat publicul. Ultima piesă interpretată pe scena vocilor a fost The show must go on alături de Corul Regal, iar împreună au creat un moment fabulos.

CÂȘTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI: Momentele sale au electrizat și emoționat publicul în fiecare etapă, iar melodiile alese de Tudor au fost perfecte pentru Cristina, au transmis foarte multă pasiune și emoție și au ajutat-o să ajungă la sufletele românilor, să primească cele mai multe voturi din partea acestora și să fie câștigătoarea celui de-al cincilea sezon Vocea României!

Sursa: vocearomaniei.protv.ro.

Etichete: câştigător, Cristina Balan, sezonul 5, tudor chirila, vocea romaniei

0/1 COMENTARII
Nivia
19 Dec 18:53
+0
VOTURI
-0
Eu NU sunt de acord că a câştigat Vocea României şi 100.000 de euro Cristina Bălan. Nu este corect nici măcar să participe la asemenea concursuri cântăreţii cu experienţă, clar că ceilalţi concurenţi necunoscuţi sunt dezavantajaţi. Cristina Bălan a cântat ani întregi în trupa Impact, ea a fost o voce a României, ca şi alţii cu experienţă şi apariţii publice. Nu avea rost să se înscrie, mai ales că nu arată prea bine, are dantura foarte ieşită în afară şi nici nu a cântat bine. Pro TV îşi bate joc de noi, nu mai am încredere în acest post de televiziune care aduce aminte de anii comunismului. Vocea României înseamnă şi imaginea României, un cântăreţ trebuie să fie şi frumos, nu să ţi se facă rău dacă te uiţi la televizor şi îl vezi. Mai bine câştiga Tomi Weissbuch. Măi, cântăreţilor consacraţi (mai ales cei care nu arătaţi bine), staţi acasă sau unde vreţi voi, dar NU mai concuraţi, nici la Vocea României, nici la X Factor. Lăsaţi-i şi pe alţii să se afirme, să câştige faimă şi bani, că voi v-aţi strâns destule atâţia ani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE