Câştigătorul marelui premiu LOTO la Noroc este o femeie din Iaşi. Ea şi-a revendicat premiul, aziAstazi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatoarea premiului de categoria I la tragerea Noroc din 30 decembrie, premiu in valoare de 2.577.453,12 lei.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 22-045 din Iasi si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, pretul acestuia fiind de 12,5 lei.
Castigatoarea este din Iasi, are in jur de 50 de ani, este absolventa de studii superioare si o familista convinsa, anunta Loteria Romana. 

Joaca la loto de foarte multi ani, mereu la aceeasi agentie si, in tot acest timp, nu a castigat decat sume mici. Femeia a marturisit ca nu de putine ori a avut indoieli in privinta posibilitatii de a castiga un premiu mare dar a continuat sa joace bazandu-se pe ideea ca „daca vrei sa castigi, trebuie sa joci".

A aflat ca este castigatoarea marelui premiu la Noroc abia in data de 3 ianuarie cand si-a verificat biletul. Emotia a fost mare inclusiv pana la momentul validarii biletului si a inmanarii filei cec de catre reprezentantii Loteriei Romane.

Femeia a spus ca va continua sa joace ca si pana acum variante simple, atat la Loto 6/49 si Noroc cat si la Joker.

Primul gand in privinta folosirii banilor a fost ajutorarea familiei.
Castigatoarea nu a dorit sa-si faca publica identitatea, anunta Loteria Romana. 

Etichete: bilet, câştigător loto, femeie, iasi, noroc, tragerea 30 decembrie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE