Cât au plătit Oana Mizil și Marian Vanghelie, pentru nașterea la clinica privatăOana Mizil a născut primul său copil, o fetiță - a lui Marian Vanghelie - prin cezariană, la o clinică privată. 

Marian si Maria Vanghelie - fetita. GALERIE FOTO
Marian și Maria Vanghelie - fetița. GALERIE FOTO

Oana Mizil și Marian Vanghelie au plătit 2.000 de euro pentru nașterea la clinica privată. Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a lăudat sistemul medical românesc, arătând că naşterea fetiţei sale a avut loc fără niciun fel de problemă, că a plătit 2.000 şi ceva de euro, dar după 15 minute de la naştere Oana Mizil se putea juca pe calculator.

Marian Vanghelie a fost, vineri, la Tribunalul Bucureşti, însoţit de avocatul său, pentru a formula cereri şi excepţii privind rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

El a precizat, potrivit Mediafax, că iubita sa, Oana Mizil, care a născut joi o fetiţă, primul copil al cuplului, se simte bine. Totodată el a felicitat medicii şi asistentele care s-au ocupat de ea, la spitalul Sanador, şi a precizat că se poate naşte şi în România.
"Oana se simte foarte bine, se poate şi în România... Am dat 2.000 şi ceva de euro, dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook", a spus Vanghelie.

Etichete: clinică privată, fetiţă, Marian Vanghelie, naştere, Oana Mizil

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE