Cât câștigă un casier de la KauflandUn lucrător comercial de la Kaufland are la început, în medie, un salariu brut de 1.650 de lei cu tichete de masă. Reprezentanții lanțului spun însă salariul poate ajunge la 2.500 de lei brut, suma cuprinzând salariul mediu, sporurile şi bonurile de masă.

Cat castiga un casier de la Kaufland
Cât câștigă un casier de la Kaufland
Foto: voceatransilvaniei.ro

În cadrul companiei există trei grile salariale, astfel că după fiecare an salariul poate creşte şi în funcţie de vechime. Mai mult, se plătesc şi orele lucrate suplimentar, informeaza mediafax.ro.

Începând cu luna ianuarie 2016, salariul minim în Kaufland a ajuns la 1.300 lei brut, pentru 12 salarii anuale, la care s-au adăugat aproximativ 197 lei brut bonuri de masă, acordate angajaţilor încă din prima zi de lucru.

"Pentru a doua oară în acest an, începând cu data de 1 mai, salariul minim la nivel de companie va creşte în oraşele mici la 1.650 lei brut, iar în Bucureşti, începând cu data de 1 iunie, la 2.100 lei brut, aici fiind incluse şi tichetele de masă oferite încă din prima zi de lucru fiecărui angajat", au mai spus reprezentanţii companiei.

Etichete: casier kaufland, kaufland, salarii kaufland

0/1 COMENTARII
Cris
28 May 11:35
+0
VOTURI
-0
E putin 1650 lei brut, chiar si pentru un casier incepator. Ce nu vor sa spuna cei de la Kaufland e ca nu prea mai gasesc oameni pentru astfel de salarii decat femei la varsta a doua care se misca incet si ingeleg greu. De asta le si vedem la casa, nu numai la Kaufland ci si in Auchan, Billa, etc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE