Cât câștigă un colaborator Glovo într-o zi. Sumele sunt consistenteCurierii Glovo sau UberFoods au devenit tot mai numeroși. Bicicliștii care livrează mâncare pot câștiga sume consistente în fiecare zi dar numai dacă sunt activi peste 8 ore pe zi. Aplicațiile de food-delivery au devenit la fel de populare pentru orașele mari din România ca și aplicațiile de ride-sharing.

Glovo
Glovo

Colaboratorii Golovo sunt din ce în ce mai vizibili pe străzile Capitalei. Cu toate acestea, puțini știu cât câștigă cu adevărat o persoană care face astfel de livrări. Sumele sunt destul de serioase, iar cei care aleg să facă asta își pot rotunji consistent veniturile.

Astfel, Glovo sau UberFoods sunt liderii acestui tip de food-delivery care folosește curieri-parteneri ce livrează mâncarea cu ajutorul aplicației instalate pe telefonul mobil. Majoritatea curierilor livrează pe biciclete, obișnuite sau electrice, dar o mică parte folosesc scutere sau chiar autoturisme cu capacitate mică, scrie dcbusiness.ro.

Majoritatea "gloverilor" sau "uberilor" spun că sumele pe care le pot câștiga după 8-9 ore de pedalat se cifrează undeva între 100 și 200 de lei pe zi. Pentru 200 de lei însă un curier trebuie să livrzee aproximativ 12 ore pe zi. Pentru mulți Glocvo și UberFoods sunt însă o sursă bună de venituri suplimentare. prin care își pot plăti diverse cheltuieli sau rate.

Aplicațiile oferă și promoții în funcție de parteneri. Astfel una din aplicații oferă un bonus de 100 de lei pentru 15 comenzi de la o rețea cunoscută de fast-food.

Etichete: angajaţi, bani, glovo

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
05 aug 15:48
+0
VOTURI
-0
Te tine fizicul sa pedalezi 8 ore pe zi.Nu prea cred.E o munca de sclav,practic.Iei niste bani gramada e adevarat,dar pe care jumatate din ei ii vei da pe antiinflamatoare,geluri pentru articulatii si aspirine pentru super febra musculara cu care te alegi la sfarsit.Jobul e prezentat in asa fel incat sa para atragator,dar nu e nici pe departe asa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE