Cât câştigă vedetele din România cu paginile lor de FacebookPaginile de Facebook au devenit, pentru vedete, o metodă eficientă de a face bani frumoşi. Astfel, un “share”, un “tag” sau un “share location” îi poate aduce vedetei câteva sute de euro.

Cat castiga vedetele din Romania cu paginile lor de Facebook
Cât câştigă vedetele din România cu paginile lor de Facebook
Foto: fanatik.ro

Dacă merg la un anumit salon de cosmetic, dacă încearcă un anumit suc, dacă îşi dă "check in" la un restaurant de fiţe sau dacă se pozează purtând hainele unui anumit brand... toate acestea se pot transforma într-o sursă de bani pentru vedete, pentru că fiecare click are un preţ.

Potrivit libertatea.ro, citat de one.ro, cea care face cei mai frumoşi bani din contul său de Facebook, având peste 500.000 de fani, este Bianca Drăguşanu. Aproape în fiecare săptămână, aceasta postează numele unui salon de frumuseţe sau laudă preparatele unui anume restaurant. Se pare că tariful perceput ar fi între 500-1.000 de euro.

Mult mai puţin ar cere Gina Pistol, cu doar 30.000 de fani, al cărei tarif ar fi de 100 de euro pe postare. Urmează Iulia Vântur, care pentru cei 235.000 de "followeri" ar percepe în jur de 300 de euro, în funcţie de firma care o ofertează, şi Ruby, care, culmea, ar lua doar 200 de euro pentru milionul ei de aprecieri virtuale.

Dintre vedetele masculine din showbiz-ul românesc, se remarcă Victor Slav, care precepe în jur de 500 de euro pe postare şi ajunge şi la 1.000, mai ales când acceptă să promoveze produse dedicate sportivilor celor peste 730.000 de urmăritori virtuali. 

Etichete: Bianca Drăguşanu, facebook, iulia vantur, Victor Slav

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE