Cât câştigă vedetele din România din reclamele de pe FacebookVedetele autohtone fac bani din piatră seacă. Deşi colegii lor de breaslă din străinătate nu obişnuiesc să promoveze produse pe paginile lor de pe reţelele de socializare, artiştii de la noi ajung să obţină bani frumoşi din postările de pe Facebook.

Vedetele noastre postează adesea, pe paginile lor de Facebook, reclame la anumite produse. Pentru aceste campanii de promovare sunt căutate, în general, persoanele publice care au sute de mii de fani, precum Antonia, Loredana, Delia, Adelina Pestriţu, Radu Vâlcan sau Elena Gheorghe, pentru ca impactul produsului să fie cât mai mare.

Reclamele, care sunt, practic, postări pe Facebook ale vedetelor, sunt plătite cu bani frumoşi, scrie ziarul Ring. Mai exact, sumele pornesc de la 1.000 de euro şi pot ajunge chiar şi la 2.500 de euro, în funcţie de notorietatea firmei şi a vedetei solicitate să facă reclamă.

De cele mai multe ori, vedetele primesc nu doar bani, ci şi produse ale firmelor respective: cosmetice, haine, valize, produse pentru păr, saloane de frumuseţe etc.

Există însă şi vedete care nu acceptă reclama pe pagina lor de Facebook. De la noi, o putem aminti aici pe Inna, care o pagină de 12 milione de Facebook şi care nu recomandă produse prin intermediul reţelei de socializare.

În schimb, în străinătate, obiceiul de face reclamă pe Facebook, prin intermediul vedelor, este şi mai puţin întâlnit, multe refuzând, din start, acest tip de afacere.

Etichete: bani, facebook, reclamă, vedete

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE