Cât costă brazii în pieţele din BucureștiÎn pieţe şi magazinele din București, brazii se vând la preţuri între 20 şi 3.000 de lei, însă, pe lângă aceste oferte, pe site-uri au apărut anunţuri prin care diverse persoane îşi scot la vânzare chiar bradul crescut în curte. 

Cat costa brazii in pietele din Bucuresti
Cât costă brazii în pieţele din București

În pieţele din București, brazii costă între 30 de lei şi peste 200 de lei. Totuşi, un brad de patru-cinci metri înălţime costă între 1.200 şi 3.000 de lei, în funcţie de provenienţă sau coroană.

Vânzătorii oferă brazi aduşi din ţările nordice, însă cumpărătorii aşteaptă ca preţurile să mai scadă. La unele supermarketuri se vând brazi în ghiveci, la 75 de lei, şi molizi în ghiveci, la 45 de lei.

Cei care doresc un brad natural, cu sau fără rădăcină, direct de la producător, pot merge în Voluntari, la câţiva kilometri de Bucureşti, pentru a alege unul din cei 10.000 de pomi de iarnă (brazi, molizi, pini). Aici, un brad cu rădăcini costă în jur de 85 de lei (preţ fără TVA), având o înălţime între 1,5 şi 2,5 metri, iar unul fără rădăcini costă 50-70 de lei (preţ fără TVA), în funcţie de înălţime.

Etichete: brad, Bucureşti, piaţă, pret

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE