Cât costă cea mai ieftină garsonieră din BucureștiPotrivit unei analize realizate de site-ul imobiliare.ro, preţul mediu de achiziţie pentru o locuinţă cu o cameră situată într-unul dintre marile oraşe ale ţării gravitează de cele mai multe ori în jurul pragului de 30.000 de euro. Există însă și garsoniere la 6.000 de euro.

Targ imobiliar in Capitala: garsoniere de vanzare de la 18.000 de euro
Târg imobiliar în Capitală: garsoniere de vânzare de la 18.000 de euro

Cum era de aşteptat, cele mai accesibile locuinţe sunt garsonierele situate în blocuri vechi, de regulă confort 2 sau 3, însă, pe alocuri, în această marjă de preţ se încadrează şi apartamente monocamerale confort 1.

Capitala se situează pe primul loc în topul oraşelor cu cele mai scumpe garsoniere (vechi şi noi), preţul mediu al unei asemenea unităţi locative fiind, în luna noiembrie, de 41.292 de euro (pentru o suprafaţă utilă medie de 36 de metri pătraţi). Cei interesaţi pot găsi însă proprietăţi mult mai accesibile de atât.

6.000 de euro, garsoniera executată silit

Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare pe imobiliare.ro este o proprietate executată silit, care are un preţ de pornire la licitaţie de aproape 6.000 de euro. Cu o suprafaţă utilă de aproximativ 29 de metri pătraţi (fără a include aici şi balconul), locuinţa este situată în apropiere de parcul Titan, pe strada Liviu Rebreanu, la etajul al optulea al unui bloc vechi cu zece nivele.

Tot în zona Titan, un apartament cu o cameră confort 2 de data aceasta este scos la vânzare de către proprietar cu un preţ de 13.000 de euro. Locuinţa este renovată recent, are o suprafaţă utilă de 17 metri pătraţi şi este amplasată la etajul al doilea al unui imobil vechi cu cinci nivele.

O altă garsonieră de 17 metri pătraţi utili, situată de data aceasta în apropiere de Cora Pantelimon, are un preţ cerut de 13.400 de euro. Locuinţa este situată la etajul al treilea al unui bloc vechi cu patru nivele.

În zona Cotroceni, un apartament cu o cameră amplasat la mansarda unui imobil construit în 1940 poate fi achiziţionat cu 15.000 de euro. Locuinţa dispune de o suprafaţă utilă de 33 de metri pătraţi şi are nevoie de renovare.

Etichete: apartamente, garsonieră, imobiliare, preturi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE